till bästi ♥

Jag älskar dig så, så mycket. Han kommer ta sig igenom detta. Jag vet att han klarar sig, han måste klara sig. Just nu är jag bara ett telefonsamtal bort, å jag känner mig som en jävla idiot som är här borta när jag vet att du mår kasst. Men jag ska snart åka hem och då får jag äntligen krama om dig. Det är tungt just nu, men det kommer bli bra med tiden. Du är min absolut bästa vän & jag kommer alltid finnas här, no matter what. Tungpiercingen får vänta några dagar till, självklart kommer du före den. Du har ett hjärta av guld och jag skulle gå igenom eld&vatten för dig. Jag blir någon bättre med dig! ♥


like a prayer

Ännu en jävligt värd dag. Eller så inte. Hade ingen matte så hade sovmorgon, pallrade oss sedan till skolan och får veta att alla andra lektioner osså är inställda. Andra dagen i rad alltså. Så ledig idag. VAFAN KAN DOM INTE BARA GE OSS SOMMARLOV?! Men ska inte klaga på ledig dag, men hade jag vetat de igår hade jag kunnat dra till piteå idag och tatt hål i tungan + träffat Maliiin, eftersom att de är röd dag på torsdag å är osäker på om dom har öppet då, å då har malin hunnit dra. Jävla kuk apa. Så nu ska jag ta mig apelsiner, & slå på en bra film att somna till. Kanske drar till stan senare eftersom att jag inte hann med det igår. Men först, SOVA!


jag lever för skratten, precis som du

Fixade G i nk! WOHO jag är så glad! :-) Bara litta kvar i mdk:n nu å de ska jag ta tag i imorgon! Iaf, däckade kring 8 imorse (jävligt värt, jag vet), vaknade kring 10 då jag rusade upp och begav mig till skolan - där får man veta att vi inte har någon lektion (ännu mer värt, eller hur). Var vattenkrig på skolan. Man var ju något paranoid, fick panik varje gång man mötte några svartklädda eftersom alla 3orna var helklädda i svart, men jag har skills så klarade mig! Pallrade mig hem, jag å Nathalie slog på oth och nu har hon däckat. Haha, ska nog strax gå och ta en powernap jag med. Måste pallra mig till stan senare.

Anyways, på onsdag kör jag & Jessica på lill-lördag, kuuung! Torsdag åker jag till piteå eller luleå över dagen å tar hål i tungan, vidare till Arjeplog efteråt och stannar där till lördag då jag pallrar mig till skell igen! Feesta? Jatack.
Kastar in en väldigt charmig bild på två av mina galna vänner! Adam och Jessica ♥





i wish i was looking in your eyes

Höll på att skriva "ska strax ta tag i NK:n", men så kom jag på att de skrev jag i de förra inlägget haha. Har inte hunnit med de än! Kom på en sak som suger kukapa. Datakunskapen. Hali hallå IG. Men eftersom vi inte läst de denna termin borde de inte ändra dealen. Får hoppas på att papi är riktigt snäll & struntar i de. Iaf, inatt har vi träffat John inne i stan en snabbis, polisen kom förbi och john bah - Dom håller verkligen stenkoll på er! Haha, klockrent. Sedan begav vi oss till macken, Nathalie skulle ha käk och jag väntade på att en annan John skulle komma dit. Men han var så seg, så vi drog hem en snabbis - sedan tillbaka till macken då han kommit dit. Nathalie ligger nu å sussar, och jag sitter här! Ska strax slå på fast&furious, ta mig en apelsin (köpte nya idag! ♥) och göra bort NK:n. Hoppar mellan två finfina låtar!
Den översta är Thinking of you med Katy Perry, och den nedersta heter What's left of me, och sjungs av Nick Lachey.




rubrik?

Ska alldeles strax ta tag i NK:n och skriva om ängar. Taggen där alltså. Haha, men jag sitter och kikar runt litta! Har bestämt mig för att bli brunett (hehe) och de ska jag fanimig vara osså. BRUNETT IS THA SHIET! Så ska höra med solis om hon kan låna mig pengar till de, tvivlar jag dock på eftersom jag har lånat en massa senaste tiden. Å som jag fick gnälla för att få låna till den blonda hårförl. eftersom "jag skulle bli brunett efter bara någon vecka" - haha hon känner mig allt för väl. Alla mina sommarjobbspengar kommer ju typ gå till henne .. :'( Har osså hittat den sötaste klänningen! Skolavslutningen kanske? Och två tröjor som jag klickar hem i mitten av juni eftersom då är första jobbet avklarat, och får litta cash!



Titta bara så söt! Skriker ju bara skolavslutning om den. Och sommar.
Vet jävlar om någon köper en exakt likadan. Då åker knytnävarna fram.
Skämt åsido. Eller?

 



I'm in love.
På riktigt alltså.
Snart är dom mina! ♥


dont stop believing

Inte pigg för fem öre. Har i princip sovit hela dagen, drog till coop en snabbis å handlade litta käk. Sedan lagade jag och Nathalie middag, köttfärssås å spaghetti (!!!). Nom nom vare. Kul att jag och Natha satt å pratade om hur köttfärs smakar, bara för att jag totalt glömt bort smaken. Vi sa osså att någon dag ska vi dra till Max osså ska jag köpa en hamburgare haha. JA har välkomnat köttet tillbaka i mitt liv. Efter maten sov vi igen, klev upp precis innan 9 för att se BB. Fy, hur sliten som helst. Känner mig bakis :s
Tagga vattenkrig på skolan imorgon? Inte direkt. Lär vara tjörmig för lär vara trött som fan, och jag ska fan vattna på 3:orna som vattnar på mig. Ha-ha. Men nu ska jag gå tillbaka till BB! ♥


"Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar"

Underbar med Fronda. ♥

"vi ser den andra först så Myy kom"

Godmorgon! ♥ Har precis tagit mig upp, ska nog gå å lägga mig igen strax. Kom fan hem halv 6 typ. Men, vi började kvällen hos Lovisa med en äcklig film, huvva. Vi allihopa körde sedan "dansa med leroy", Ni vet den jag la ut tidigare? Haha skrattade tills magen krampade. Sedan vart de käk på max, vidare till John efter det. Raggade lite med cyklarna, coola som vi är. Sen typ kring 3, fick dom för sig att gå ut å laga en cykel (?!) så vi var ute lite mer än en timma. Jag var trött och frös, d.v.s jag var litta tjörmig haha. Well, sen vare mest chill. Nu måste jag faktiskt gå å lägga mig igen. Ögonlocken börjar kännas tunga. Senare idag är de plugg & städning som gäller!

DIN rättegång var i torsdags. Alltså drygt 3 dagar sen. Säger villkorlig dom dig någonting? Du måste förfan sköta dig, annars kommer du att åka in. Bryr mig tack vare, du vet vem, och tack vare henne vittnade jag så mycke de bara gick FÖR dig. Inte emot dig. Tänk lite nästa gång, om du har nog med hjärnceller för att göra det.

no matter of time, that i will make you mine

 


your love is on fire

Ååå fyyyfan .. Sliten brud. Ont i hela jävla kroppen. Undra vafan man gör på fyllan egentligen, benen orkar ju knappt bära en. Iaaaaf, så var det en bra kväll igår. Dansade loss med Jessica, hahah ingen av oss var ju särskilt nykter så vettefan hur dumt de såg ut, humöret var helt enkelt på topp! Som alltid när jag är med mina finisar. Planen var ju å dricka ikväll osså, men eftersom jag drack upp allt mitt igår så har jag ju ingenting nu. Men får hoppas på att de finns någon vänlig (full) själ ikväll som kan bjussa en gratis fylla. Brukar vara så. Men nu ska jag gå å lägga mig igen.

Kul att sol (mami) ringer och frågar om jag vet var jag är. Höga förhoppningar hon har om sin dotter liksom.

dont fuck with my heart.

Typ just kommit hem. Kvällen började hemma hos oss med Jessica, som vanligt körde vi ölspelet för att bli lite lulliga innan vi drog vidare. Börjar bli lite av en tradition nu haha. Fick sedan skjuts till Victor med Emil, där vi spenderade kvällen. Härligt folk, bra musik och ÖL! ♥ "Myy, varje gång vi festar/varje gång du är full är det en kille du inte kan slita dig ifrån" Haha Nathalie ♥ Måste ju köra favorit i repris, duuh. Iallafall så vare fyllekäk på max efteråt, like usual, och där mötte vi Becci! Hon var ute å ragga med nån snubbe så vi fick skjuts hem :-) Nu  väntar sängen och How i met your mother. Börjar nyktra till nu hahah. Tyvärr är vi riktigt dåliga på att fota när vi festar, så vart inga denna gång heller. Men vi dricker ju imorgon osså, får väl ta litta då. Kastar in en bild på alkis-Jessica (som förövrigt kallar mig för alkis-myy, vilket hon kommer få ångra hah!), sedan skallar jag kudden!


oups!

Hoppsan. Slutade kring 1 idag, gick hem å la mig dirr efter skolan och nu har jag just tatt mig upp. Sov litta längre än vad jag planerat! Nu ska jag ta en snabb dusch, sedan måste jag vara jävligt snabb. Vill ju inte börja dricka så sent. Iaf, imorse vare ju som sagt 2000 m, haha min kondis är fan inte okej nånstans. Var helt slut. Men jag har kirrat g i svenska, och mest troligtvis i nk, två av betygen som hängde på en lös tråd! Hehe, rike kommer bli 500 spixos fattigare ;-) Matten skriker de bara IG om men de orkar jag inte ens lägga ner energi på, var ju ett undantag. Sen är de bara MDK:n som behöver fixas till litta. Men nu måste jag skynda mig! Hoppas ni får en bra kväll, för de tänker då fan jag ha.
puss

håll hårt i min hand när änglarna faller, säg ingenting bara håll mig i handen.

Nathalie och Moa sover sedan länge. Själv ligger jag i soffan med en cover på utan dina andetag i högtalarna, sneglar lite smått mot våra värsta år som går på tv;n. Har gett plugget några försök nu, men lik förbannat slutar de likadant varenda gång. Blir kaos i huvudet eftersom jag inte kan fokusera på enbart en sak. Lyssnade på What about love med Lemar och reagerade på att jag fullkomligt gett upp NK:n och istället börjat kladda på pappret. Satt alltså och ritade, utan att ens märka det. Sedan satt jag bara och kollade på mitt kladd som en zombie innan jag pallrade mig till soffan. Men såhär på kvällskvisten (vettefan om jag ska kalla det kvällskvist när klockan snart slår 3) vandrar tankarna iväg och ångesten kryper fram.

Jag är rädd för att vakna upp om några år, misslyckad utan hopp och inte kunna komma ihåg hur bra saker en gång känts. Jag är rädd för att vakna upp utan att minnas värmen av musiken och utan att känna närheten till de vänner jag har idag. Jag är rädd för att vara otillräcklig. Jag är rädd för att inte känna och jag är rädd för att vara tom.
Jag är rädd för att vara ensam. Jag är rädd för att inte ha någon som tar emot mig ifall jag skulle falla.
Jag får redan ångest över alla begräsningar och känslan av att jag står och stampar på samma punkt år efter år.

–——————

Detta inlägg raderas mest troligtvis imorgon, var bara tvungen skriva av mig. Lär inte bli någon sömn inatt, sen 2000 m dirr på morgonen? Fy. Taggar iallafall imorgonkväll, då jag får dricka mina öl. Men nu åker vinterjackan & mjukis på, och jag beger mig ut på en nattspromenad med endast musiken i öronen och mina egna andetag som sällskap. Enligt mig, är det den bästa medicinen.

bara för att jag och mina vänner är så galet mogna.


a rocket to the moon

Kommit hem från en fin kväll på E4:an! Stack dit med Adam och Nathalie, ganska snabbt kom John, Johan & Lovisa å joinade. Kvällen bjöd på mycke garv och humöret var på topp! Större delen av kvällen iaf. Grabbarna jävlades å tog min mobil, blev väl litta tjörmig där ett tag. Min bäbis. Ska strax gå å plugga litta NK. Försöka iaf. Lär palla max 5 minuter sen lär jag he på någon film tills BB börjar. Har osså fixat ööööl till morgondagen så slipper grubbla över de nu! Aja, kastar in en oldie. Bara för att jag känner för att bli mörkhårig. Igen. But i wont!




baby blue eyes, stay with me by my side

Har MDK, lika segt varenda gång. Slutar iallafall kvart i, och då ser jag vad jag hittar på. Kanske följer Nathalie till stan, annars drar jag nog hoome. Powernap kändes jävligt lockande. Ikväll blir de ju å dra till E4:an med Adam, Josse & Nathalie för att kika på nå avslutningstjosan. Iallafall, rättegången är bortgjord och gick väl helt okej. Fick dock lite dåligt samvete, men är de sant så äre. Nu fattar nog ingen va jag menar hehe. Hittade en massa gamla godingar från när vi just börjat, då vi hade foto. Så kör på en liten bildbomb, enjoy! ♥









här står livet i farstun, så nära inpå, men det är något som gnager ändå

Har precis kikat på fast&furious med Nathalie. Var på stan tidigare, med mig hem följde lite smått och gott! Bl.a. lösnaglar som jag å Nattan skulle splitta på. Fattar ni hur jobbigt de är å skriva nu? Haha, så är pank nu igen. Ska fan inte ha pengar, dom försvinner lika fort som jag får dom. Anyways, har världens huvvevärk, så ska strax gå och sussa. Ser om jag tar mig upp till BB annars sover jag tills morgondagen gryr. Då hoppar jag på bussen till stan med sambon, rättegången är ju 9 imorgon. Men nu ska jag lyssna klart på min man (lars ♥) sedan väntar sängen.

puss

"de forsa ju .... som diarrè!" hahahah

Hej igen! Haha jag är en sån NÖRD! Iallafall, städat som nå galningar har vi gjort! Köket och vardagsrummet är så fiint nu! Resten går väl diskuteras. Ska snabbt kasta undan lite grejer i sovrummet sen så de går att ta sig fram. Nu gör jag mig lite middag! Thai wok med quorn å makaroner ♥ De är ju stekt mat, men det har varit ganska lugnt drygt en vecka nu, bara spytt någon enstaka gång så jag tror det är lugnt! Rätt så skönt ändå, att det är på bättringsvägen. Ska dock inte göra samma misstag som jag gjorde tidigare när de var påväg åt rätt håll, då slutade jag ju med medicinen så tog de inte länge förns skiten var tillbaka. Får bara inte glömma å ta dom, vilket jag tyvärr gör rätt ofta! haha på tal om mat, jag kommer inte ihåg sist jag verkligen lagade mat! Makaroner hit å hårdbrö dit. Hahah, lite kul ändå .. Men nu är maten strax klar så jag ska sluta svamla, och gå å bosätta mig framför tv:n och vänta på att DH ska börja. Ha en fin kväll!

puss


i cant wait to see you again.

Kikade in på sötnosens blogg och hon har ny design, vart sugen på att ändra min! Headern är jag lite less nu, som min fina gjort åt mig. Anyways, vart en snabbis till stan för att möta upp Adam! Måste köpa ett nytt linne eftersom mitt ENDA långa gick sönder när jag fastnade i pakteten på cyklen. Skills? YEAH. Haha, snart ska jag iallafall ta itu med diskhögen som bara blir större, städa undan litta, renbädda och sådant tjosan. För senare ikväll är det nämligen DH och Cougar town som gäller! ♥ Och då kan jag känna mig stolt, för då har jag gjort bort allt jag skulle göra idag! Eller nae, liten lögn. Inge plugg idag och ingen tvättid. Men finns en ledig imorgon, så ska snatta den om ingen annan hinner före. Isf kommer dom få ångra det. Plugg blir det imorgon, måste förbi stan osså! Men, kastar in en låt av Lars Winnerbäck som jag citerade innan, Tvivel heter den. Fy och skam om ni inte lyssnar på den alltså. I will hunt you down. And kick your ass. (Haha, vänner går på tvn och då började jag tänka på när Ross sa så till Chandler) Lite å ta i kanske, men seriöst lyssna på den. Ni kommer inte ångra er. Här sjunger han tillsammans med Lisa Ekdahl, vilket bara gör låten ännu bättre.

Datorn vägrar samarbeta, jävla kukapa. Så tryck HÄR så kommer ni till låten!


här ligger ångest och prylar i drivor

"Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
Men lyckan i grunden, precis som jag
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort som en fågel i bur
En obehaglig distans , en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?"

Åh, han är så fin, min Lars Winnerbäck. Dont you agree?

dina ögons forna glans går ej finna någonstans.

Sitter i biblan, fick precis sms av John att komma till mediehavet så ska väl pallra mig dit snart. Iallafall, skrivit np i matte, självklart gick det åt helvete. Chockerande? Inte direkt. Så nästa lektion börjar 11 och slutar halv 12, efter det blir det hem och ta en powernap! Ska städa och fixa tvättid idag osså. På torsdag är rättegången, det närmar sig nu. Dom satte den på den sämsta möjliga tiden, idioootas! Menmen, bara å gilla läget. Iallafall så kör vi på tvådagars i helgen, på fredagen är vi hos Victor som fyllt 18 och ska ha ferre, på lördagen lät det som att vi skulle grilla med några från klassen - och dricka.  :-) Så kul! Men ska väl pallra mig till havet nu, ha det kuung!

puss

ROLIGAST EVER

Hittade åt filmen från insparken på Amandas blogg! Så tänkte kasta ut den. Kika förfan! FYY så kul det var. Jag är coolingen i svart/blå randig tjocktröja med ett hjärta på kinden!

 


everything i do, i do it big!

Sitter och kikar på GG medans jag väntar på Adam. Färgade precis Nathalies hår ROSA, Äntligen tog sin lilla tid!, och när Adam kommer ska jag färga hans. Vet dock inte vilken färg han tänkt. När man talar om trollen! Nu kom han, CYA

LOVE IT


been to the bottom of every bottle, these five words in my head scream "Are we having fun yet?"

Godmorgon! ♥ Igår kväll gjorde vi inte allt för mycket. Vandrade till shell för lite chips oså, där träffade vi Becci! :-) Så snackade med henne en stund innan vi begav oss hemåt igen. Känner mig bakis, fy så ont jag har. Överallt. Igen. Jävligt kul. NAAAT. Haha, men nu sitter jag här med mina chips och apelsinjuice, nom nom. Sedan ska jag skala mig en apelsin! Måste snart köpa nya förfan. Men, kastar in två oerhört bra låtar. Lyssnade sönder dom när jag var mindre, och kommer nöta dom hela dagen! :-)


"Varje gång dom sjunger Havet är djupt dricker vi!"

Blir att dra till coop med min kära sambo för att inhandla hårfärg! Nathalies hår blir rosa, och mitt blir litta mörkare bara! Har varit helt slutkörd hela dagen, ont överallt och så galet seg. Vi vandrade in till stan, cyklen pajade ju igår, för att käka på Dallas med Adam. Sen vandrade vi hem igen! Försöker desperat få tag på nå alkohol, även fast jag är så sliten är jag galet festsugen. Så förhoppningsvis löser det sig! Kastar in två videos, så har ni en liten aning om vad vi höll på med igår ;-) Hahaha! Jävligt kul var det.

 


HAVET ÄR DJUPT

Ashärlig kväll! Startade hos Arvid, sedan begav vi oss mot Didrik där vi fortsatte dricka. Lyssnade på Havet är djupt (ni vet, lilla sjöjungfrun?), och varje gång dom sjungde havet är djupt skulle jag och Arvid dricka! :-) lite unusual haha. Fyllekäk på frasses efter det och där träffade vi Jesper & co. Efterfest hos Arvid efteråt, råkade få med mig hans solglasögon hem hehe. Sedan vart det fyllekäk igen på max efter att folket däckat, och där träffade vi världens skönaste amerikanare. Dock tjatade dom om att vi skulle med på efterfest men vi orkade inte, och då insisterade dom på att följa med hem till oss. Eh, nae. Haha nu skallar jag kudden GONATT

shut up and smile!

Kikar på New Adventures Of Old Chrisine! Det är såååå bra! :-) Love her. Anyways, ikväll blir det utgång! Tur att man har så fina vänner säger jag bara. Och imorgon blir det plugg, plugg och återigen plugg! Kan man väl hoppas på. Har ett omprov på tisdag, och tusen andra saker jag missat! Så blir verkligen att plugga röven av sig. Ser hur det går! Lär säkert bli utgång på lördag osså .. Dunno, får se hur det blir. Men nu svamlar jag! Ska försöka hinna till stan och köpa mig en jacka eftersom den här faller ihop piece by piece. Beror helt på min kära mamma. Men nu måste jag äta något, dööör.

puss

call you in the morning cryin' on the phone, glad to hear your voice but your voice has turned ice cold

Vaknade halv 2 imorse till spöregn. Så mysigt! ♥ Vart å snabb tvätta håret, för att sedan skynda sig till stan för att träffa Jesper en snabbis. Sedan kom Adam och då var vi med han :) Åt ica sallad vilket jag självklart fick ångra. Kommer inte ihåg sist jag mådde så jävla illa! Spydde inte, men hade hellre spytt faktiskt eftersom det blir bättre efter det. Ville typ flänna sönder. Kikade gamla inlägg, och den 17 februari var jag hos skolsköterskan första gången och fick mina tabletter. Detta har alltså pågått sen februari. Tiden har gått så fort! Känns som att detta är en del av mig nu, bara å gilla läget typ. Men nu ska jag sluta whine:a (eller hur fan det nu stavas. Gnälla alltså) och slå på en film. Haha, avslutar typ jämt inläggen med att jag ska se film! Helt besatt av fast&furious filmerna, så slår på den fjärde nu! :) Meeeeen, först ska jag hämta mig en apelsin! ♥ Dom är så bra. Spyr inte av dom och magen känns knappt av. Lite ont gör det självklart, men inte som efter annan mat. Börja leva på enbart apelsiner? Jatack!

puss

dream, dream, dream.

John och Nathalie är ju inte direkt några favoriter hos mig just nu. Deras fel att jag ligger i mörkret i panik, och sneglar upp mot fönstret,garderoben och taket ca varannan minut. Vi var ju hos john tidigare, jag och nathalie dårå. Från början var det kul, natthumorn slog till och vi garvade åt allt och inget. Första filmen vi såg var Red riding hood, helt okej! Sedan slog vi på insideous (?) och då övergick skratten till tårar och panik. För min del iaf. John skrämde livet ur mig, Nathalie hjälpte till + filmade. FYY trodde ärligt att hjärtat skulle stanna. Kom hem kring 3 iaf, då var det makaroner som gällde, eftersom jag var vrålhungrig åt jag inte sådär lite som jag egentligen ska, och självklart resultrerade det i att jag spydde upp det ganska snabbt. Nu ska jag slå på en bra film att somna till, har slasat bort mitt headset så kan inte lyssna på musik :( Lika bra kanske för om jag skulle lyssna på musik, så skulle jag inte höra när demonerna eller vafan som dom nu kallas, kommit hit, när dom tagit sig ut från skuggorna och mörkret. Fast nu kom jag på att det inte var där dom höll hus, inte under sängen heller. Utan I sängen. Kommer jag sova gott inatt? NEJ. Hej mardrömmar.

Och som pricken över i:et tappade jag mobilen i handfatet som var fullt i vatten. Får helt enkelt hålla tummarna för att den funkar imorgon, för just nu är den helt cp. Men, GONATT 

I cant control my hopes I cant control my dreams I cant eat I cant sleep I cant do anything

Haha! Skrattade lite åt mitt inlägg nedan. Har väl några ofantliga humörsvängningar, men det visste vi ju redan. Iaf, promenerade iväg till coop med sambon min! ♥ Det lugnade ner mig, så fort jag började röra på mig så vart jag lugnare. Med mig hem så följde en Nutrilett diet shake (dom heter så va? Den står i kylen och pallar inte gå å kika, hah.) Helt okej var den faktiskt! Köpte den enbart för att jag var hungrig, hade ingen ork till att laga någon mat för att sedan spy upp de med tanke på att de mesta måste stekas. Så det vart en sådan för min del! Imorgon, är jag ledig (!!!!) pga allergierna, första gången jag och sol är överens om något, iaf vad jag kommer på nu! Hon sa att jag skulle stanna hemma, och vem kaxar emot när det gäller en ledig dag liksom? Not me! Så det blir en feeetjävla sovmorgon, ska försöka göra bort lite rest.uppgifter och antar att det blir en sväng förbi stan. Men nu ska jag pallra mig ifrån datorn och göra något annat! PUSS



LOSING MY MIND

Alltså åh, vafan är detta ?!! Har legat och dragit mig över en halvtimma, är så sjuukt seg så vill bara sova. Ändå är jag typ på högvarv, hjärtat slår snabbt som attan och hur mycket jag än försöker ta det lugnt börjar jag så småningom dampa loss, fötterna händerna, you name it. Tankarna rusar och nu har jag typ migrän, kaos i hjärnan och jag är typ i krig med mig själv. VAFAN ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA SKIT
Och nu är jag så jävla arg pga detta så kommer aldrig kunna lugna ner mig, asförbannad på mig själv. förfaaaan så här störd har jag nog aldrig varit. Eller, jo men inte när jag ÄR TRÖTT OCH VILL SOVA ?! Jävla kuk helvetes fitt apa. nu ska jag trösta mig med apelsiner och paul walker & vin diesel. ORKAR INTEEEEEEEE


looking for trouble all the time, it makes me feel alive

"Skulle jag ägas av något skulle det vara av himmelen,
av himlen, havet och vingarna på en duva
skulle jag ägas av någon, eller någonting,
skulle det vara av friheten
jag skulle ägas av luften, tomheten och alltet
jag ägs inte av någo,
jag tillhör bara mig själv och mina egna andetag."




fy så bra han är.

Huvudet dunkar, hostar sönder lungorna, och en mage som kurrar varannan minut.
Ska ta mig en apelsin, sedan film & powernap!


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Alltså haha, nu började jag dirr tänka på Malin. "Ja, du vill ha en som ska pilla dig i håret men ändå lacka ur, skrika, slå dig och kasta runt saker" - vilket är sant. Dock hatar jag när mina vänners pojkvänner slår dom, och vill seriöst döda dom. Men ändå vill jag ha en som kan lacka som fan, gillar drama. Men lite dubbelmoral där känner jag! Men har alltid varit sån här, pallar verkligen inte folk som är FÖR gulliga. Då är jag borta snabbare än vinden. Sån är jag bara. Visst, gulligt i lagom mängd men nej, det får inte vara för mycket. Ärligt talat vet jag inte varför det är så. Gillar morgonruffset, någon som inte bryr sig allt för mycket om hur han ser ut. Ingen brat förfan. Så that's how i like it; Gullig i lagom last, men samtidigt ha förmågan till att tappa kontrollen. Totalt.

Haha, ja nu vet ni vad jag faller för! Sitter på mdk:n och skriver om public service. Jag är så galet uttråkad. Sen ska vi ha matte, men jag ska gullegulla med kerran så jag slipper. Vi ska alltså bara repetera för nationella på tisdag, men vi har liksom matte imorgon osså? Hon frågade ju om vi skulle ha denna lektion eller skippa, och eftersom mina klasskamrater är kokobello ville dom ha :s Då borde ju resten få slippa tycker man! Imorgon ska vi till Dag;s bonnagård. Fyy .. Vettefan om jag drar dit, är allergisk mot hund,katt & häst bl.a. Känner mig ju inte så himla taggad med tanke på att jag knappt kan vara hos Jea & i deras stall. Nyser som bara den, och ögonen svider och svullnar. Ser hur jag gör, kanske stannar hemma och jobbar ikapp. Fuck it, vem försöker jag lura? kommer hamna på stan vare sig jag vill eller inte. Men lite jobb ska jag få undangjort iaf! Men nu måste jag jobba undan lite, pusssssss!


baby i was born to be brave

Klev precis ur duschen. Vaknade i ett ryck halv 6, så löparskorna åkte på och jag tog en morgonrunda! Riktigt jävla skönt, solen sken och fåglarna kvittrade. Precis som det ska vara! :-) Tänkte slå på en fast&furious nu. Sedan blir det nationella i matten, och självklart ska några apelsiner med till skolan! ♥  Måste snacka med P-G & co. om hur jag ligger till i betygen. Tror inte jag vill veta, men lika bra att få höra det. Men nu ska jag hämta mig en apelsin, och sedan slå på filmen! PÖSS



jag saknar dig cutie! ♥



high school never ends.

Åh, lycka. Handlade apelsiner och apelsinjuice idag! ♥ Om nom nom, livet är värt att leva igen. Apelsinkvinnan is back on track, hahah! Sitter och kikar på bb, ska dock skalla kudden strax. Så galet seg. Tänkte bara göra bort nästa grej på listan så det är bortgjort. Jävlar vad många inlägg jag gjort idag! Haha fjärde inlägget nu eller vad blir det? Jisses.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Något jag vill ha just nu är; PENGAR & SOMMAAAAR! Vem vill inte ? Betyg i alla ämnen osså så piercingen är kirrad. (Hur mycke tjatar jag inte om den jävla piercingen? haha) En ny mobil skulle inte sitta fel heller, min lägger ju av när som. Och nu fick jag ett galet sug efter en apelsin. Så ska gå och käka en, sen äre natti natti!

blow my mind

Haha, folk har redan börjat "Ja det var då fan på tiden!" ang. inlägget nedan. Men ah, i augusti skulle jag ha varit det i 3 år! Satan, tiden har bara flugit förbi. Nu ska jag till stan med Nathalie, ska inhandla maaaat! Solis är så söt, hade pratat med henne i telefonen och hon hade fått så dåligt samvete "men du har ju ingen mat, inga pengar och allt verkar så eländigt..." Så nu har hon gett mig matpengar! ♥ Ska vara en snäll lillasyster och handla chips åt min söta syster, som typ flännar sönder pga att hennes kamera pajat. Efter det blir det att se Red riding hood hos John!


Lika charmig som alltid.


reality sucks

Vaknade precis från en 4,5timmars powernap. Gissa vad jag drömde om ? MAT I MÄNGDER. Jag och Nathalie var på coop och handlade en jävla massa mat. Vattenmelon, lagervis med apelsiner, bröd, tacos osv osv osv.. Sedan käkade vi det hemma, och solen sken och vi satt ute på altanen. Ser ni det framför er?! Å fy så gott. Så vaknar man till mulet och kallt väder, med absolut inget att käka. FFML

På tal om mat. Är inte vegetarian längre. Eller jo , än så länge. Har sagt i drygt en månad nu att jag ska börja äta kött men ändå inte gjort det. I wonder why. Iaf, både älgarna och renarna SKA dö ut och i'd be MORE THAN HAPPY TO HELP! Dom har förstört mitt liv tillräckligt hehe... Ska ändå inte käka kyckling eller gris, men när detta väl händer är jag ju inte veg. längre. Nu vet ni det! :)

i want some more.

Alltså fy! Jobbar i princip hela juni, där i slutet är det stadsfesten med mina fina skelleftebor som gäller för att sedan hoppa på tåget 3 juli (om det går som planerat!) och möter upp bästi i stockholm. Sedan beger vi oss vidare ner mot skåne. Sen så är trästocks 21-23 juli och pdol 27-31 ?! Hur fan ska jag hinna med allt? ÅÅÅÅÅH cp. Lovet är för kort helt enkelt, så är det bara. jävla kuk apas fitt hora! Men lovet kommer ändå bli kung, får göra så det hinns med allting. Ska strax hem och sova jävel, är så oerhört trött. Har gjort klart np i engelska nu och har sluutat. Väntar bara på nathalie, sen är det sängen som gäller! Vaknar förhoppningsvis på bättre humör. Jo nu när jag ändå snackar om sommaren så märker jag till min fasa att PEACE&LOVE BILJETTERNA ÄR SLUTSÅLDA?!! SUG KUK GONATT

"Myy, du har ju adhd."

Skön dag. Skulle ha min första och enda lektion klockan 2 idag, så pallrade mig upp kring 12 för att hinna duscha. Väl där får vi veta att lektionen är inställd, så hade kunnat sussa vidare. Men men, vi hade roligt ändå! Hittade en konstig sak som man skjutsar grejs på (bra förklaring indeed) och där åkte jag och Josse som småbarn, medans Adam skjutsade på. Sedan åkte dock Adam osså. Men kul var det, dom andra mesarna filmade så dom lär dyka upp här senare. Har kommit hem från John, jag och Nathalie drog dit å kikade Fast five! Fy så bra, även fast jag typ flännade sönder. Meeeen, kör på nästa grej på listan nu vaa.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Ja, vafan ska man säga.

Mina mål är nog att fixa skolan, det största målet. Vill så gärna gå kvar och fixar jag betygen är det ju piercing i tungan som gäller. Vem tackar nej liksom? Skaffa mig ett jobb så jag slipper vara fattig 24/7. Sluta skjuta upp på grejer och sedan panikgöra det natten innan det ska vara inlämnat, eller vad det nu är. Har av vana att skjuta på saker på toook för länge. Sen är det hårdträning varenda jävla dag. Hur många gånger har jag sagt det nu? Haha, men jag är svindålig på sånt. Ska skärpa mig, och det NU


Mina önskningar/Drömmar: Phew, där har vi en lista som kan göras lång! Men något jag drömmer om är att jobba i ett soligt land, som fotograf/journalist på en stor jävla tidning. Att ha så mycket pengar så man kan impulsresa och skämma bort mina älsklingar, skulle varit så kung! Önskar osså att jag kommer ha mina fina vid min sida hela livet, finns inte utan dom. Jag vill uppleva så otroligt mycket i livet, jag vill hoppa bungyjump - jag vill resa jorden runt och göra en massa galna grejer i varje land - jag vill, självklart, ha en värsting bil och låtsas som att jag är med i fast&furious (undrar hur många som flina när dom läste detta. Men sant! Ska ha en fet jävla bil och race:a så uta satan alltså.) osv osv.. En annan önskning; att alla i min närhet ska må bra. Att ingen jävel ska göra illa någon av dessa underbara människor. Dom förtjänar det bästa hela bunten, och kommer nån och förstör det, då kommer dom få ångra det minsannnnnn.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommaren - lätt.
Behövs inte allt för mycket förklaring till varför, tror de flesta är on the same page. Att vakna upp till solstrålarna som lyser in genom fönstret för att sedan bege sig ut med världens finaste b-rudar och steka sönder i värmen. Köra moppe, skratta tills man storknar, sjunga med på festivaler tills man tappar rösten och festa röven av sig. Finns det något härligare än sommaren ? Dock gillar jag inte när det är för varmt. Det ska vara lagom, lagomt gillas. Avslutar självklart med några härliga sommarbilder, från en resa jag aldrig kommer glömma. I sommar kör vi favorit i repris, SKÅNE MED BÄSTI ! ♥ Denna resa blir dock längre, och har mera stopp genom landet än förra. TAGGAD TILL TUSEN!!!









"PAPPERSNÄSA!!!"

Heh, raderade inlägget från inatt. Liite onödigt inlägg och får väl hoppas att allt för många inte sett de. Iaf, idag har jag haft en jätte elefant på huvudet. Fy så dåligt jag mått, haft svinont i ryggen och i ögat. Gör ont i ryggen bara jag andas, och igår när jag skulle dricka slog jag ögat i kranen så det har gjort ganska ont idag. hahaha faail. Men har haft en GRYM helg med några av mina favvosar, riktigt jävla bra helg har det varit. Jag och sambon min stack till Dallas för bakiskäk tidigare, om nom nom. Resultrerade dock i att jag spydde och nu ligger jag död i sängen. Ska slå på en film nu och ta en powernap innan jag bosätter mig framför tv:n. kommer dock inte på nu vad jag skulle se .. Men, ha det bra ! 

puss

life is marching on, do you feel that?

Stekt på altanen med Nathalie ett bra tag. Vi har ju gjort en deal, inga onyttigheter på vardagar så vi ska dra till coop och köpa äppelpaj. Helg nu, så man passar ju på! Sedan blir det hårdträning, ant. På måndag har jag bara en lektion och den börjar klockan 2 (!!!), fattar ni hur härligt det känns att kunna ta en fet jävla sovmorgon? Åh så skönt. Sedan blir det dock att plugga röven av sig, med tanke på att jag ligger risigt till i de flesta ämnena och failar jag på nåt mer än matten kan jag ju bara säga adjö till tungpiercingen. Ikväll tar vi det nog bara lugnt, ser dock vad vi hittar på och var vi hamnar. Men nu ska vi ut!

puss

"va, var de så lite?"

Haft en riiiktigt bra kväll med mina finfina skelleftebor, bjudits på galet mycket skratt och tokerier under kvällen. Ölspelet var ju ändå kung, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag. Snodde Adams tröja, heh han kommer aldrig få igen den fan. Det är så spååårat snygg! Så den lär vara ett minne blott för honom, heh .. Men nu mår jag riktigt jävla illa, så ska slå på en fast&furious film å somna till. Så med detta säger jag GONATT

1 2 7 3 , down the rockefeller street!

Sitter i biblan med Jessica! Blev inget piteå för min del, hade gärna velat åka dit men när jag sist snackade med den bruden var jag inte så taggad med tanke på att hon fick det att låta som att jag inte bryr mig om dom. Vilket jag gör, och det vet du om. Men inga sura miner för det! Får nog träffa dom snart iaf :) Istället så kör vi på spelkväll + dricka hemma hos mig, men några fina vänner. Sedan ska vi nog bege oss ut, lät som att det var någon grillfest (säger man så?) ikväll. Så vi kanske hamnar där! Blonderar + färgar håret ikväll, så åker hårförlängningen på. Hoppas bara på att det inte failar denna gång. Adams och Nathalies kamera är nog med ikväll, så bilder dyker upp senare. Ni får ha en riktigt fin dag/kväll, för det tänker då fanimej jag ha!

puss

JAG DÖÖÖÖR, SÅ GALET BRA !!!!!!!!!!

 


PLAY THAT FUNKY MUSIC WHITE BOY


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Visst, det stod en person. Men jag kunde inte välja så tar båda två. Tina Axelsson och Jasmin Sundström. Anledningen ? Dessa två personer har och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Dom har alltid funnits där, no matter what. Förut var vi tre i princip ihopsvetsade, vi var med varandra dag ut och dag in. Inget kunde splittra oss. Nu har jag dock flyttat till en annan stad, och vi pratar inte lika mycket som tidigare. Men när vi väl umgås, är det som att jag aldrig flyttat och inget har förändrats. Vi gör lika mycket tokerier och skrattar tills magen krampar. Jag älskar dessa två brudar så oerhört mycket, å jag kommer aldrig någonsin att glömma nån av dom. Just nu vill jag bara hoppa på bussen och bege mig till Arjeplog, och krama om dom båda så hårt.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



➊ Jag lyssnar konstant på musik. Är beroende av musik. På riktigt. ♪
➋ Mina vänner kommer före allt, dom betyder allt.
➌ Kan ligga i sängen i flera timmar, bara stirra upp i taket med musik i öronen. Skönast är dock att sitta ute under stjärnhimlen, men musik måste med såklart.
➍ Jag längtar som fan tills jag fyllt 18. duuh, vem gör inte?
➎ Vill bli fotograf/journalist när jag blitt äldre. Vilket jag säkert nämnt tidigare!
➏ Gaaaaalet skolless. Hade jag inte haft världens finaste klass hade jag gett upp för läängesen.
➐ Ska numera springa 2 ggr/dag. Trixet är ju bara att få sig upp på morgonen. En av de skönaste känslorna som finns är att springa en morgonrunda en varm sommardag, för att sedan komma hem till färskpressad apelsinejuice och plättar. Åh, det är fan livet det!
➑ Klarar inte av att bada i stora folkgrupper, därför har jag inte varit med på en enda badlektion sen .. 6:an ?
➒ Försöker alltid fokusera på det positiva i saker. När något dämpar mitt humör, har jag av vana att gräva ner det långt in i själen och tänka på saker som får mig på andra tankar. Dock brukar de där andra ligga och skrapa på, och när de väl händer vill jag bara skrika tills hjärtat stannar. Det visste ni inte om mig vaaaaa?
➓ HAR INTE SPYTT NÅGOT IDAG!! ♥

i love everything about you.

Eftersom jag gav upp totalt med förra listan, tänkte jag köra på en ny! Lite intressantare faktiskt, fast kanske inte "mitt drömbröllop" och "vad jag åt idag"  t.ex hahahah kunde inte bry  mig mindre om bröllopet, och vem fan bryr sig egentligen om vad man ätit under dagen? Aja, ger det ett försök så kastar in ett inlägg lite senare gällande dag 1.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min kärlek.

i love you so, so much

 

Åh, min fina fina Malin. Solen har stuckit så istället för att gå ut, hamnade jag på Malins blogg och läste gamla inlägg och då snubblade jag över detta! Jag älskar dig så mycket och jag saknar dig fruktansvärt, även fast vi sågs för några dagar sedan. Du kan få vilken grå dag som helst, att bli som när solen lyser starkast. Du gör allt så himla bra. Jag är så glad att jag har dig, du är en av dom finaste jag vet!


baby i was born to survive

HAH det brann på skolan idag. Dock bara på idrotten, vi stod ute och sjungde Adams vackra låt. Sedan skulle jag, Josse å Adam springa in och kika så kommer världens surkärring och tjaffsar. Men nu får man dock vara där inne igen, fast vet inte om man kan gå till idrotten än. Var fullt i rök. Har iallafall hål till kvart i 1, så är i lägenheten med Nathalie nu. Ska strax ut på altanen och se om det är varmt nog för att ligga där cirkus en timma. Efter skolan är det städning som gäller, ska osså fixa tvättid och ny medicin om det hinns.

I'm beautiful in my way, cause god makes no mistakes
i'm on the right track baby, i was born this way
dont hide yourself in regret, just love yourself and you're set
I'm on the right track baby, i was born this way!

we're in this together, and we'll make it through. like always

Drama, drama, drama. Ingen av er har någon aning om vad jag kommer säga. Jag står inte på någons sida. Den jag vill hjälpa i detta fall är dig, du vet vem du är. Allting löser sig, bara han skärper till sig och håller sig borta från skit framöver. Jag ska göra allt i min makt för att hjälpa till. If you focus on the bad stuff, you're missing out on all the good stuff. But life isn't easy and it will never be, but remember that you have your friends and one of them is me

Med detta säger jag godnatt!

"you'll be with me, wherever i go"

Både gårdagen och denna dag har spenderats ute på altanen med min sambo Nathalie! Vädret har varit så galet fint, strålande sol och stekande värme, ant? Så lite färg har man fått, hallelujah. Babyolja gör underverk minsann. Kring 2 stack vi till stan, race'ade med cyklen och hade en skrikande Nathalie bak på paketeten. Där blev det lyxshake, vilket resultrerade i att jag sprang till toaletterna på CK och spydde. Lite pinsamt med tanke på att det var folk dänna, bah typ "Tjenna, jag är bruden som spyr på offentliga toaletter." Syrran har gett mig namnet kräkis, dum. Nu ska vi slå på Fast and Furious 4. Så ni får ha en fin kväll! :) Har bestämt mig nu, håret blir blont och hårförlängningen åker på i slutet av veckan. Kastar in en bild på mig och min fina, as good as gold.

Got the cutest comment, thank you so much! It just made my evening! ♥ Although i'm curious how you found my blog :)




FUCK IT

Alltså fy. Jag måste fan lära mig att ta det lite lugnt och inte impuls göra en massa skit. Ja, nu är håret mörkt. Igen. Förjävla kort eftersom att sol klapp väldigt mycke, för mycket däremot. Kan inte använda hårförlängningen eftersom den är blond. Får daaamp, kan fan aldrig bestämma mig! Jag antar att det blir å ha mörkt hår nu då, mitt hår pallar inte fler blonderingar. Det är inte fint nu alltså, haha fy.. Så om jag kan , skickar jag tillbaka hårförlängningen och skickar efter en ny. Kommer inte visa mig in public såhär länge kan jag ju bara säga. Haha, kalla mig utseendefixerad men FINE, mitt hår ser förjävligt ut. Så JA.
Helgen har spenderats med mina brudar. Skulle åkt till piteå, för detta var inte värt någonstans. Eller jo, fick ju träffa alla mesar som jag saknat. Men förutom det var det bara segt. Nu ska jag gå och göra mig lite frukost, sen klaga ännu mer över mitt hår. Så hare bra!

puss

all we need is love and beer.

Sitter å kikar på big brother, strax tvätta bort sminket och sedan skalla kudden. Har hämtat ut min hårförlängning idag, den är så fiin! Så ska gullegulla med min mami så jag kan köpa hårfärg imorgon pga att mitt hår är rött och hårförl. är typ brun/blond. Har bara 2 lektioner imorgon, både NK:n och mpr:en är inställd, hallelujah! Så slutar kring 11. Skööönt eller vad. Men men. Rättegång den 26 maj, fy vad jag hatar å vittna. Huvva! Men är man kallad dit så finns det inte så mycket att göra åt saken. Eller nej där ljög jag, det finns inget att göra åt de om man inte vill betala 2000 spänn å bli hämtad av polisen. Förhoppningsvis blir det dock västerås med bästi den helgen, och det taggas däremot. Men ni får ha det fint, fortfarande no pictures. Lär dyka upp några imorgon om jag fixar till håret.

puss

damn, what i'd do to have you here.

Då har man tre alternativ ang. helgen. Antingen stannar jag i skell, piteå med Nathalie å Jessica eller Arjeplog. Blir festa vart jag än drar, men frågan är ju just vart. Men det måste jag inte bestämma precis nuu. Sitter och har mdk och min mage is killing mee.. Blir hem och sussa efter skolan. Är så sjukt trött. Men nu ska jag jobba vidare, värt inlägg. NAAAAAT 

puss

all these sleepless nights.

Jag måste finna motivationen och börja sätta mål och jag ska bannemig följa dem. Det är så jävla lätt att tänka att ett litet snedsteg gör inget om hundra år men det är nog alla dedär hundra små snedstegen som tar mig i helt fel direktioner och jag hittar fan aldrig tillbaka. Men när man fullkomligt tappat aptiten och maten är smaklös, det är då man tappar orken och vet inte riktigt vad man ska ta sig till, man orkar inte göra alla saker som man måste ta itu med. Det är som en ond cirkel. Jag är så less den här skiten nu. Less på att ha så ont så jag bara vill skrika och flänna sönder, less på att måsta hänga ovanför toaletten och känna hur tårarna tränger sig fram. Därför blir jag lite lack när folk tror att jag har ätstörningar. Att kräkas är verkligen det värsta jag vet. Det är vid såna här tillfällen man är glad att man har såna fantastiska underbara vänner, mina b-rudar. När jag vet att någon av mina nära mår dåligt gör jag allt jag kan för att denne ska komma på andra tankar. För ni är de stjärnor som förevigt lyser starkast och jag skulle dö för er. Det är en klichè och många säger så bara för att. Men jag skulle ta en kula för eran skull, utan tvekan. Det är så fantastiskt hur ni kan vända mitt humör på en sekund, hur ni kan få mig att gå från tjörmig, nere, besviken etc. till lycklig, glad och full av liv. På så lite som en sekund.
Without you my feet would be too far from the ground and my head would be spinning me mad










down for the count

Alltså fy. Är verkligen vrålhungrig, men vågar inte gå och käka med tanke på att jag spydde igår, tror dock att chipsen var boven i dramat. Somnade 6 imorse, men tog mig ändå upp i tid till skolan (!!!!). Så är förbannat trött, men kan ju inte somna eftersom jag är så hungrig! Har legat och dragit mig drygt en timma. Ska ge det ett nytt försök men funkar de inte får jag väl helt enkelt gå å göra mig nån jävla mat. Men först, detta test!

Namn: Myy! (Ja, med TVÅ y:n. Lär er det.)
Piercingar: Just nu bara läppen och öronen. Snaaart tungan. Om min papi ändrar sig nu kommer han få ångra det!
Tatueringar: Nej :( Vet dock vad jag ska tatuera när det väl händer, men det är inte än.
Längd: Venne, 1.60 kanske?
Skostorlek: 38
Hårfärg: Rödbrunt.
Är du kär i någon: Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Trivs bra där jag bor, älskar folket. Men skulle gärna flytta utomlands och bo i en lyxig lägenhet eller en mysig strandvilla.
Tänker du på självmord: Verkligen inte. Har dock diskuterat bästa sätten att ta livet av sig med olika vänner. Varför kan man ju undra.
Tycker andra att du är attraktiv: Haha, får höra det ja.
Vilket shampoo använder du: Varierar!
Vilken parfym använder du: Hannah montana! Haha, eller paris hilton.
Vad är du rädd för: att något ska hända någon av mina älskade vänner. Och älgar.
Gillar du att tvätta: Med Nathalie gör jag det! Vi skjutsar runt varandra i vagnarna, tjoar och skrattar för fulla muggar.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja!

SENASTE:

Film du hyrde: Eh. kommer inte ihåg
Film du köpte: Har inte köpt film på hur många år som helst, minns inte när jag gjorde det senast.
Låten du lyssnade på: Down for the count
Låten du hade på hjärnan: Life
Låten du laddade ner: Dont stop believing
Personen du ringde: Kommer inte ihåg, har haft slut pengar på telefonen ett tag nu.
TV program du tittade på: Total blackout
Personen du tänkte på: Kom precis på att jag måste ringa min mami, så hojna.
Bok du läste: kommer inte ihåg
Personen du fick mail av: vet nte
Personen du fick brev av: vet inte
Personen du fick sms av: Tobias! :-)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Haha eh. Kommer inte ihåg, var ett bra tag sen. Nej förresten, på lovet!

FAVORIT:

Mat: MAKARONER. Nä okej. Hehe, lax kanske.
Låt: Oj, det är alldeles för många att nämna. Älskar musik :)
Sak att göra: Vara med mina älsklingar, festa och bara vara.
Sport: Innebandy och fotboll.
Dryck: Oboy hihi
Kläder: Kavaj med svart spetslinne, leggings och ett par snygga skor till det.
Film: Finns många!
Bil: vet inte faktiskt. Kan säga att många bilar är skitsnygga, dock vet jag aldrig vad det är för bilar. Typ aldrig.

ANTAL:

Gånger du varit kär: Hm.. Bra fråga. Typ, kär kär var nog en gång.
Förälskad: Oj! Ja, flera gånger :)
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: Nej.
Gånger ditt hjärta brustit: Nada, so far so good!
Hjärtan brustit på grund av dej: Inga som jag vet av, hoppas inga.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ingen aning ;s ofta man memorerar det? Men typ aldrig ahha, när jag var mindre hände det väl ibland.
Ärr du har på kroppen: Men hah, orkatte räkna men över 10 iaf. Men, ett precis nedanför nycklebenet pga att jag och Jim bråkades om en penna, slutade med att den stack mig så nu har jag ett fint ärr som räcker några cm. Ett annat på benet, när jag och Jea åkte inlines i somras. Kan inte bromsa så åkte sakta på gruset, hon kom i all världens fart in i mig osså pjoff föll jag. Hål i legginsen och blodet bara rann. Har många fler, med minst lika fula historier bakom. Men orkar fan inte skriva mer om detta nu

ÖVRIGT:

Vad har du gjort idag: Skolan typ ;o
Var det kul: Mja, var riktigt trött. Men hade ju fint sällskap, ofc.
Hur tidigt stiger du upp: mellan 7 och 8 på skoldagar, fyy.
Gillar du att slåss: Jag kaxar väldigt mycket, har dock aldrig varit i ett riktigt slagsmål. Skulle nog fan vara kul att vara det, jag är en sådan som gillar att slåss ja. Det vet mina vänner, dock är ju det aldrig så seriöst. Men skulle lätt kunna hamna i slaggis om jag ville heheheheheh, kan väl alla. Men someday! Lite sjukt att man vill det haha.
Vad ska du göra ikväll: Ta det lugnt! BB, sova. Städa litta, om jag pallar
Är du seriös: Nu eller i allmänhet? haha jag är dum i huvudet.
Vad är du allergisk mot: typ pälsdjur
Var har du ont: Magen och nu har det spridit sig till huvudet.
Använder du hårspray: När det finns hemma.
Kan du stå på händer: Har ingen aning om jag kan göra det nu, men förr kunde jag det!
Favoritserie: Finns många, men cougar town.


HAHAHAH JAG DÖÖÖR, SKA FAN BÖRJA MED DETTA


"min väska brinner!!"

Chill dag idag. Hade ingen lärare på svenskan eller idrotten, dom tog bara närvaron sen stack dom och vi likaså. Klockan 1 börjar första riktiga lektionen, engelska. NK:n är inställd idag, så halv 2 hoppar jag på bussen med min sambo och Jessica å beger mig till stan, ska köpa en ny tröja även fast min ekonomi krasslar. Men den behövs! Haha, kan väl berätta litta om helgen. Startade lite smått hos mig med några innan vi begav oss till gamla för att därefter pallra oss till Pernilla.
"jag ska bara lyssna" - alla vet att jag är nyfiken av mig, men på fyllan blir jag galet nyfiken. Lite pinsamt nu efteråt med tanke på att jag inte har något minne av det. Efter folk spytt i trappen, däckat och slagits lite smått åkte vi till Nya och fortsatte dricka där. Kvällen var bra trots lite tjafs! Till helgen blir det förmodligen att dricka i Arjeplog igen, med tanke på att det är besökshelgen. Har inga bilder än så länge, så bildlöst inlägg, like usual.

puss


lets live our whole life out, and it starts now.

Du är stark, du är bra och jag vet att du kommer ta dig igenom detta. Kommer göra allt jag kan för att hjälpa dig på alla möjliga sätt och vis, och skulle du falla så skulle jag ta emot dig! ♥

Gårdagen var händelserik, bilder dyker upp senare. Idag mår man som man förtjänar men värt det! Livet levererar och jag kunde inte önska om mer!

RSS 2.0