är hos min bulpa!

Lördagen spenderade jag med min fina Jasmin. Höll på att dö inne på OK, garvade så tårarna rann. Hon skulle köpa en jävla massa glass, pizzor och läsk, gissa vem som fick betala? Han före oss handlade sallad så han i kassan påpekade att han var nyttig, och därefter kom vi med en jävla massa skit. Jasmin betalade läsken och när jag skulle köpa resten vände hon sig om, flinade lite och sa "oj" - precis som att vi inte kände varandra och att allt det skulle till mig. Höll på att dö,haha. Iallafall så är jag hos Idah nu, a.k.a bulpan! Vi ska se film nu, sen blir det träning för hela slanten! Pallar inte he ut någon bild, tror ni överlever. Ha det bra, eller vilken avslutningsfras ni nu föredrar.
GRATTIS TILL ADAM SOM FYLLER 18 IDAG! Fyfan, vill också :(

vem spillde sprit över hela min tröja igår?

Gårdagen var kung. Vi firade ju världens bästa Tina's 18 års dag! Vi startade hos Tina, för att därefter bege oss till Ida-Maria! Sen blev det vidare till Robin, och därefter Ida-Maria igen. Min tröja luktar verkligen asäckligt.. Men det är lite kul hur man kan komma till en fest med enbart 5 öl, och sedan få en väldans massa mer. Så allt löste sig! Var ju lite tjörmig innan eftersom jag inte hade nog med sprit, men som sagt så löste det sig. Iallafall, Idag blir det bus med Tina & co. Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på, men det märker vi! Var en massa bilder som togs igår, och när dom lagts ut på fejjan så lär dom dyka upp här. Men nu ska jag gå och göra mig klar, hoppas ni får en bra dag/kväll, för det ska då jag ha!


kör på en favorit i repris.
Jag och födelsedagsbarnet, för nåt år sen.


NU TAGGAR VI

Har precis träffat Adam en tväris och nu kikar jag på Christine. Väntar på att en grymt saknad vän ska ringa, Jasmin sundström. Hon ska berätta hur det blir i helgen, älsklingsTina fyller ju 18! Omg, tiden går så fort. Kommer ihåg då jag och hon uppträdde på hennes kalas när vi var små, hahah <3 Henne ska vi fira med mycket alkohol, hög musik och trevligt umgänge! Så det taggar vi. Ska ringa Pernilla lite senare, och väntar ett samtal av min Jea som skulle ringa sen. Funderar på att ta ut näspiercingen. Håller på att lacka ur varje gång det kliar på näsan och den är ivägen, så då gör det så förbannat ont eftersom jag spasmar typ i handen. Och då blir jag sur och vill slå till den men då gör jag ju bara illa mig själv ? Får se hur jag gör, men läppiercingen ska iallafall stanna, även om den också är ivägen ibland. Får studiebidraget imorgon och jag är så sjuuukt shoppingsugen, men blir max en tröja eller ett par billiga brallor. Ska ha råd med sprit och sedan mat för hela februari! Ska också åka och hälsa på både Malin och Pernilla, så det blir att snåla. Men nu ringer jasmin, puss!

mikrofonkåt

Ligger hemma och är sjuk. Gick ju till Sunnanå (?) med Johan igår, och fy åt satan så kallt det var. Låg i soffan med dubbla braller, dubbla tjocktröjor plus täcket och bara darrade flera timmar. Har hunnit sova, gått upp och käkat för att sedan spy upp det. Blä. Men så länge jag är frisk till helgen så! Antingen blir det bus i skell, eller så åker jag hem och firar min Tina som fyller 18, tiden går så fort. Kommer ihåg då hon fyllde 14. Iaf så lyssnar jag på lite musik och pratar med saknade människor på fb, bland annat Nathalie Edholm och Pernilla Johansson! Åker jag hem i helgen får jag träffa Nathalie då, och Pernilla i februari någon gång. Men nu ska jag sova, ska bara lyssna klart på Becci som sjunger Collide. Klicka på Collide och ni kommer dit, tycker ni borde lyssna. Hon är riktigt duktig, grymt snäll är hon osså. Med det säger jag gonatt!

Såhär ser man ut nu för tiden,
bilden togs igår.



the good times

Har hittat åt min kamera! Så bildbomb från gamla goda tider, here you go!

















Nu orkar jag fan inte he ut nån fler. När jag kollar på den 5'e bilden ångrar jag som fan att jag cuttade mitt hår. Anyways, middag nu!

aint looking for nothin' but a good time, and it dont get better than this

Hela helgen har spenderats i Arjeplog med min fina Jeanette persson. Blev ändrade planer så blev ingen skotertur på lördagen. Vi var mest på gamla och umgicks med Bruhn, Albert & co. Var kul, skulle följa med dom till isbanan och sladda runt men blev inte så. Har också träffat Tina och Jepsen! Igår när jag precis kommit hem till lägenheten fick jag ett sms av Johan där han skrivit att jag skulle umgås med han och Markus. Så det blev en snabbdusch och kikade på one tree hill, sen stack jag till dom! Somnade någon gång mellan 4,5. Planen var att jag skulle dygna just för att kunna sova så länge idag men det sket sig ju. Kom iaf hem från Johan kring halv 3 tror jag. Nu sitter jag i datasalen och har svenska, ska skriva om Lil Wayne



Jag och sötan Nathalie Edholm.
Blir mycket bus med den tösen i år hoppas jag!

 


i love you so much




i'd catch a grenade for you
throw my hand on a blade for you
i'd jump in front of a train for you
you know i'd do anything for you
i would go through all this pain
take a bullet straight through my brain
yes i would die for you


Åker till Arjeplog idag och då blir det bus med mina tösar på bilden, mina b-rudar. På lördagen blir det skoter hos Malin i laisvik och bara må gott, Jea ska följa hoppas jag. Förhoppningsvis går det enligt planerna, och jag är så glad att jag ska få träffa dom igen. Även fast jag träffade Jea förra helgen. Hade bara min Pernilla åkt hem osså hade helgen varit fulländad, men förhoppningsvis får jag träffa henne snart.


and from your lips she drew the Hallelujah

Skulle egentligen börja 11 idag men det blev ingen idrott för mig så har ännu inte haft någon lektion. Dock har jag engelska snart, huvva. Sen NK, huvva där också. Efter det vet jag inte om jag skulle följa Josse och Nathalie till stan. Vettefan om jag pallar. Imorgon blir det iaf bus med Johan,Idah och Josse i lägenheten tror jag! Josse ska färga håret på Johan. Det ska bli rosa! Blir kul att se. Men nu ska jag gå och se vart Idah tog vägen. Eller, snart.


they'll call me freedom, just like a wavin' flag

Internet funkar, för en gångs skull. Så tänkte kasta in ett inlägg. Har haft min fina vän Jea hos mig hela helgen, det har varit awesome! Hon är en sån man verkligen kan vara helt störd med, och som gör samma sak själv sen garvar vi bara åt varandra. Så det har varit svinkul att ha henne här! Dock kom precis hennes skjuts så nu är hon påväg hem till Arjeplog :( Men får träffa henne nästa helg, om jag skippar MP-festen! Josse och Adam var här ett tag igår också. Men jag och Jea gjorde inte så himla mycket i helgen, så nästa gång hon kommer ska jag ta med henne på äventyr! Iallafall i sommar. Ska vara här riktigt mycket, och det ska hon med! Vare sig hon vill eller inte. Nu sitter jag och Nathalie i soffan och väntar på att klockan ska bli 6, då One tree hill äntligen börjar om! Funderar starkt på att dygna inatt, enbart för att det var så förbannat skönt sist. Jag och Nathalie dygnade ju för några dagar sen, och dagen efter gick jag och la mig mellan 4,5 nångång och sov till typ halv 7 morgonen därefter. Kommer fan inte ihåg sist jag var så pigg. Lägger ut en bild på håret sen, om internet vill funka d.v.s! Så tar en bild från nyår på mig och min Jea, älskar bilden haha!


take a look at the law man beating up the wrong guy

Sitter som vanligt i biblan, ska egentligen skriva om musik men det tar vi sen. Snart lunch, hallelujah. Efter det NK sen MPR, då vi kikar på Fucking Åmål! Efter det får jag besök av min bff Jea! Taggad till tusen, kommer bli en asbra helg. Nästa helg funderar jag dock på hur jag ska göra. Vill på MP-festen 22'a, men det är i Innervik - har ingen aning om hur jag tar mig dit eller hur jag tar mig hem. Ser om jag slaggar hos någon, eller om jag åker till Arjeplog för att kika på innebandy. Ilandsproblem. Avslutar med gobild'n på jag och lunkentuss, a.k.a Jea! :) hah! Har förresten färgat håret. Blev lite mörkare än jag hade tänkt, men det är iallafall inte blont längre så jag är nöjd!


I'M MAD REALLY BAD BUT DONT TELL MY MOM AND DAD


"ziggeplutten"

Sitter i biblan med Becci och Lovisa. Ska planera nån jävla resa och sen redovisa för hela klassen, FYFAN. På engelska dessutom, gör ju inte saken bättre. Ska strejka, eller vara sjuk. Iallafall så hade jag riktigt kul hos Idah igår! Min bulpa  haha! Hon smsade i princip alla från min mobil vilket ni säkert märkte. Gick ju dock överstyr med några ;) Fast jag gjorde ju samma sak så ska väl inte säga något. Slutar kring 3 idag och då blire storstädning i lägenheten innan mami kommer. Då ska vi fara och storhandla! Sen ska jag gå och lägga mig kring 8, är så förbannat trött. Är fan stolt över att jag tog mig upp till första lektionen, funderade starkt på att skolka men jag kämpade mig upp och nu är jag ju här.

Eftersom jag sitter i biblan har jag ingen bild att he ut. Som vanligt typ :) Eftersom "vårat" internet inte funkar i lägenheten nu för tiden.

"Josse, du går som en pingvin."

Sitter hos Idah och gosar med hennes kissekatt medans hon är och käkar. Somnade 6 inatt (imorse?) och var ändå uppe klockan 2! Det fattades en ynka krona till bussen så jag och nathalie vände upp och ner på lägenheten tills vi kom på att Johan har säkert en krona. Så vi fick en av honom. :) Som nathalie sa så är han våran räddare i nöden oftast. Iallafall, i stan träffade jag Adam och Josse! Henne har man inte träffat på länge så det var fint. Dock blev det bara en snabbis, dom skulle sola och då hoppade jag på bussen till skelleftehamn för att umgås med Idah några timmar. Får väl se vad vi hittar på och när vi beger oss till stan. Kom dock på att jag har ju lägenhetsnycklen så Nathalie blir nog inte så glad om jag kommer dit kring 1 inatt. Josse skulle hem halv 9 så venne om Nathalie hittar på något annat då. Men det löser sig nog :) Nu ska jag kolla på scrubs tills Idah är klar.


Idah, lika charmig som vanligt. 

turn it up

Har precis pratat med min pärla Jea i telefonen! Såg henne senast för nån dag sen och jag saknar henne redan, min klippa. Nu sitter jag och Nathalie och kikar på medium. Är så otroligt skönt att vara hemma! Kände lyckan så fort vi närmade oss skellefteå och när jag gick in i lägenheten var det verkligen lyckorus. Fick ganska snabbt besök av Johan och Adam! :) Becci,Ida och Amanda skulle egentligen osså komma men p.g.a lite strul så sket det sig. Får iaf träffa dom snart! Hoppas få träffa min Idah snart också, som jag saknat den bruden och hennes tokerier. Imorgon blir det förhoppningsvis vitberget med Nathalie,Johan och Becci! :D Nu lyssnar jag på bumpy ride med Mohombi och jag blir astaggad! På vad kan man ju fråga sig. Livet kanske? Hade jag bara haft mina arjeplogsbrudar här nu hade det varit A W E S O M E ! Fattar inte att jag säger detta, men ska bli skönt att börja om skolan. Nackdelen är ju att man måste gå upp så tidigt och faktiskt göra något haha. Men ser inget negativt i att få träffa mina kära mp1'or.
Tror jag färgar håret liiite mörkare. Eftersom varken mitt hår eller min ekonomi klarar av flera blonderingar. Kanske jag borde tänkt på innan jag började blondera håret. Men så är man ju självklart eftersmart.

Men nu ringer Jea igen! Så ska avsluta nu, ni får ha det bra! Orkar inte he ut nån bild :)


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Idag ska jag tvätta som en galning, packa allt som ska med till skell och hinna träffa mina b-rudar. Kanske borde lägga på ett kol? Men kan inte spela musik på nedervåningen (nedervåningen? säger man verkligen så?) så jag stannar här uppe ett tag till. Iaf, behöver lite hjälp ang. mitt hår. Funderar på att färga håret gyllenblont eller en lite snyggare brun färg. Vad tycks? Ska också klippa håret. Hur vet jag inte, men ska nog fixa en tid till den 21'a. Blev två bilder på Miley cyrus eftersom hon har fan det snyggaste håret hehe. Vilket töntigt inlägg. Men let me know!




jumping jack flash

Igår när jag kom hem började jag faktiskt skriva om en ny sak på listan. Men så fort jag märkte att Grease 2 gick på tv'n gav jag upp och gosade ner mig i soffan. Sitter just nu hos Nathalie och kollar på Honey. En av mina favoritfilmer från när jag var mindre. Skulle egentligen vara med Tina & Jasmin idag men blev ändrade planer. Hoppas dock att jag hinner träffa dom iallafall en snabbis innan jag åker. Snowboarden ska jag inte glömma att packa ner. Blir nog att åka på Vitberget med Nathalie och Johan till helgen tror jag. Men nu ska Nathalie kolla fb en tväris innan vi fortsätter kika på filmen. Avslutar med en bild från i somras. Bara för att jag är så sjukt sommarsugen.


everything's the same in the la la land

Har sovit hos jea sen i lördags. Vi har gjort lite allt möjligt bus. Hon är den enda jag känner som faktiskt kommer på hur man kan vara en pytonorm + gris. Samtidigt. Tokfia. I söndags somnade vi kring 6 och vaknade klockan 5 på dagen. Idag klev vi upp klockan 11 (!!!) för att åka med Jim och hennes mami till arvidsjaur, blev inte många timmars sömn den natten. Nu sitter jag hos min Pernilla! Vi ska väl hitta på något bus snart :) Imorgon blir det bus med Tina! Ska hinna träffa min Jasmin också innan jag åker, vilket är på torsdag. Blir nog att åka bil förhoppningsvis! Då blir det förhoppningsvis att umgås med Becci och Adam! :) Gör nästa grej på listan när jag kommer hem, ska flyga på pernilla nu. Ha de!

 

 


NYÅRSAFTON

Riktigt fin kväll med mina älsklingar. Dock blev det väldigt mycket tjafs men allt löste sig tillslut. Först tyckte jag att det var det sämsta nyåret, men humöret ändrades snabbt! Orkar inte skriva så mycket mer, blir en liten bildbomb från gårdagen ist! Btw så pajades min mobil, väldigt chockerande. Så vill ni mig något, RING! Kan varken se eller skicka sms. Dragkedjan till jackan är också förstörd :(









RSS 2.0