when you started to lose me, i'm already gone

Jag är så less. Jag är så sjukt less. Jag är så sjukt förbannat less. Numera är det alltså 2 klunkar drickyoghurt, en halv potatis eller 2 msk ris som gäller, var 4:e timma. Jag kommer dö.. Haha, är less på att vara vrålhungrig men är också less på att behöva spy så fort jag käkat något. Haha, har skrivit på mobilen "2 klunkar drickyoghurt var 4:e timma eller spy en halvtimma." Detta är tydligen enda sättet att bli av med magkatarren så det gäller att ha tålamod, vilket jag inte har. Men förhoppningsvis får jag mediciner av läkarn som lindrar, på torsdag. Iallafall så ska jag strax börja skriva om Kanada på engelska, ska redovisa efter lunch. Blää.. Sen NK - efter det hem och tvätta! Blir att städa osså om jag har ork till det. Kan berätta lite om helgen iaf. Fredags drog jag, nathalie å Adam till någon fest men det var ganska segt så vi drog ganska tidigt. Då kikade vi på film i lägenheten. I lördags var vi på stan över dagen, jag for dock ganska tidigt pga illamående, men kvällen bjöd på OCmaraton hos Johan. Och igår tog jag och nathalie det lugnt hemma. :) Men nu måste jag skriva engelskan, puss !

onödigt inlägg ?

Utvecklingssamtalet igår gick som jag förstod, måste skärpa mig fort som fan. Ska till skolsköterskan efter skolan idag, ska övertyga Nathalie att vänta på mig medans jag är där så drar vi till stan efter det. Vet inte vad som händer i helgen, men jag har en känsla av att det kommer bli en bra helg. Förhoppningsvis blir det Vitberget någon av dagarna. Men nu ska jag leta åt Adam, puss!

i think they've already won, cause my love is gone

Snattade moas dator, så tänkte snabb skriva ett inlägg. Pallade inte skolan idag så den sket jag i. Sol har äntligen fixat läkar tid åt mig, dock var det 7'e mars och det är ju ett tag kvar.. Och fortsätter det såhär så kommer jag lacka ur. Spyr så fort jag käkat något, spelar ingen roll hur mycket/lite jag äter eller vad det är. Så förhoppningsvis blir d bättre! Ledig imorgon, vettefan varför men jag klagar inte. Dock har jag utv.samtal och det hade jag gärna skippat .. Men men! Efter det blir det å stooorhandla med min mami som är hänna.
Hahah, jag och Nathalie var på Ica å skulle handla tidigare. Fick tjorva drygt en halvtimma eftersom hennes kort dampade, där mötte vi Idah,John och Lovisa. Dom garvade bara åt oss. Bitches. Såg också Emmy & Jazz en snabbis :) Men nu ska jag och Nathalie spela kort, puss!

Dj got us falling in love again

Lugn men skön helg hemma i Arjeplog. Sov hos Jeanette lördag till söndag, och det var kul :) Åkte med bussen hem igår 4. Vi skulle egentligen fara till Johan och kika på OC men jag mådde så sjukt illa efter en sked nutella å spydde som nån ja vet inte vad, så tog d lugnt hemma. Har precis varit hos skolsköterskan, hon dillade om att jag ska gå till apoteket och be om hjälp dänna sen ska hon boka in mig hos skolläkarn 3 mars och har en tid hos henne på fredag, utv.samtal på torsdag osså. Huvvaaaaaa. Är svinhungrig, men glömde alla jävla tabletter i lghtn så blir ingen lunch för min del, vill verkligen inte spy och må illa på skolan så jag får klara mig till middagen. Så efter skolan blir det stan en snabbis, sen hem å sova :) tror jag. Åker till Idah imorgon! ♥ Men dom andra ska käka nu, så jag ska följa å vara social!

puss


stop thinkin' and have some fun!

Har numera 3 olika tabletter jag ska knapra (knapra kanske var fel ord. Är ju trots allt bara en av dessa jag ska knapra på.) på flera gånger om dagen, plus mina 4 salvor dårå. Fast dom knaprar jag ju inte på, men ni fattar. Är sjuukt kallt ute! Fy, kallt så uta satan. Men inga sura miner för det! Är på riktigt bra humör, för senare idag blir det att kolla på alla musikvideos vi gjort i klassen och Tobias bjussar på popcorn! Sen hoppar jag på bussen till Arjeplog så ikväll blir det bus med min Jea! :) Kuuuuung. Är på så otroligt bra humör, så lyssna på denna låt och bli lika glad som jag är! Stamp on the ground, jump jump jump jump, moving all around !


Jeanette Persson, bästa vän.

("if you toss and you turn and you just cant fall asleep, i'll sing a song beside you" -
 ser du stjärnan i det blå.. )



"word's just a word 'til you mean what you say"

Har precis varit hos skolsköterskan. Hon gav mig några äckliga tabletter som jag skulle ta före/efter maten och jag skulle återkomma nästa vecka om det blivit bättre/sämre eller ingen skillnad alls. Magproblem. Färgade Johans hår igår och slingade Nathalies, dock blev Johans något missfärgat hehe. Iallafall så fick jag och Nathalie en riktigt nommig middag igår hos Adam, klyftpotatis och grönsaksgegga. Nom nom! Senare kom Rasmus och joinade, och då kikade vi på Scary movie. Idag blir det OC maraton hos Johan. Åker nog hem till Arjeplog över helgen! Saknar mina guldklimpar så det blir nog att åka hem och busa med dom! Taggas.

puss


"eran middag lät väldigt fartfull och spännande"

Haha, jag måste bara skriva detta.
Igår när jag och Mos satt och funderade vad vi skulle käka för middag, kom hon på att vi skulle käka risotto. Något hon aldrig gjort, men det framkom inte förns senare. Sen sa hon åt mig att he i gurkan, i det kokande risvattnet, vilket jag tyckte verkade jävligt stört, men jag tänkte att fine, hon har ju käkat det så her väl i den då. Jag snattade hennes dator, och sen hör jag henne från köket "HAR DU HETT I GURKAN?!" Så det blev kokt gurka till middag... HAHA. Var tvungen skriva det innan folk hör moas version och tror att jag är "dummare än en valross" HAHAHA... nu har jag mdk, c'ya!


i love it when i see your face drop

Ingen lärare på engelskan, så hade ju kunnat stanna hemma och sova lite till. Men som alltid så får man reda på det när man kommit till skolan. Igår blev det ändrade planer, som vanligt. Inga pengar till att åka till Idah, så städade lite, såg några avsnitt av supernatural med Rasmus. Nathalie och Adam var osså med, men dom satt mest i köket och spelade haha. Såg cougar town osså, självklart! Anyways, idag blir det middag hos Adam. Blir väl bus med han och Nathalie idag dåra, sen tror jag att jag å rasmus skulle kika lite mer supernatural. Men ser vad kvällen bjuder på! Imorgon blir det nog OC hos Johan, hehe. Ska också färga hans hår någon av dagarna eftersom vi inte gjorde det igår. Till helgen blire att kika på boxningsmatch, och ett besök på vitberget med min kära bräda ifall vädret tillåter! Brist på bilder, så vi kör på en favorit i repris :)


do you know what's worth fighting for, when it's not worth dying for?

Har precis skrivit klart uppsatsen (stavas det så?). Vi skulle skriva en skriv uppgift idag, från 8.30 till 11.30 tror jag. Skrivtävling kallas det :) Hade olika ämnen att välja bland, jag valde "vem bryr sig" vilket handlar om att det finns så många som far illa i dagens samhälle och då är frågan vem man kan vända sig till, vem som bryr sig. Mitt blev till slut ett slags hat brev mot poliser. hahhaha! Vad sägs om det, Nathalie? ;) Igår bakade jag och sov typ. Kladdkaka! ♥ Sedan på kvällen drog jag och nathalie till johan och kikade på OC. hehe. Det var så kul, han skrev typ "alltså min syrra och hennes kille tror redan att vi är tsm osså ska vi umgås på alla hjärtans dag?" haha! Nej, vi är inte tillsammans om ni nu börjar fundera. Vi är bff! Att man aldrig kan umgås med en kille utan att få frågan ; är ni på g, är ni tsm .. osv. Men nu ska jag bege mig hemåt, ska hem och sova ett par timmar. Får se om det blir bus med Idah senare idag, vi ska då iallafall färga johans hår. Jag bjussar på lite sisådär charmiga bilder från helgen.
puss!





♥♥♥♥♥


Nathalie abrahamsson

Jag finns här vad som än händer, det vet du. Och jag älskar dig så sjukt mycket hjärtat. Du har varit en av mina absolut bästa vänner så länge jag kan minnas, och det kommer fortsätta vara så. Jag trodde att vi skulle lacka ur på varandra i princip hela tiden eftersom vi skulle dela lägenhet, men vi tjaffsar som högst ibland bara. Det är så skönt att dela lägenhet med en av mina bästa vänner. Har så många fina minnen med dig, och fler ska det blir.
It's us against the world.






våran resa är långt ifrån över


pussiluss

Hade en asfin helg i piteå med mina brudar, måste göras om och det snart. Men vi har ju planerat i princip alla helger i mars, blir partyparty för hela slanten! Men nu är det en ny vecka och nya tag. Har svenska, men jag och josse smet till biblan. Efter detta blir det idrott, ska ha innebandy! Så d taggas. Sen vet jag inte vad jag hittar på, vet inte ens varför jag bloggar för jag har absolut ingenting att blogga om.. hehe. Iaf, så har jag färgat och förlängt håret.


BABY ARE YOU DOWN

Är som sagt hos Malin och det är så mysigt att umgås med mina b-rudar. Igår tog vi det lugnt med film och en massa nom nom, fick ett samtal av en full tobias osså, haha. Nu spelar vi bra musik och humöret är på topp! Ska göra oss klara sen beger vi oss till stan, där ska vi möta upp Tina, pernillas lulefriend :) Vet inte om vi dricker ikväll, får se hur det blir! Men det är så skönt att umgås med båda två så jag bryr mig inte så himla mycket om vad vi gör. Jag älskar er så ofantligt mycket och det är så jobbigt att inte få träffa er lika ofta som förut. Men nu ska vi ha en asbra helg med en massa tokerier. Det blev ju bevisat redan igår. Som pernilla sa "Det är verkligen som det där på facebook. Man kollar på dom och undrar hur man kan vara vän med såna freaks" eller något liknande. Hahahahah ni skulle sett Malin igår, så söt. Men nu ska jag vara social och börja göra mig klar. Ha en bra dag/kväll, fast jag tvivlar på att ni kommer ha det lika bra som mig. Datorn vägrar samarbeta så blir ingen bild, men vi lär ta en massa i helgen så blir bildbomb senare.
puss



IDAG ÅKER JAG TILL MIN MALIN!! :D

Har precis kommit till skolan, idrotten var inställd idag så börjar 5 över 10 då vi har svenska.. BLÄ. Idag blir det att filma på laserdome och efter det så hoppar jag på bussen till min finis Malin, och spenderar helgen hos henne i piteå! Kommer bli kuuung. Men kan slå vad om att jag glömt något .. Det lär märkas! Måste bara skriva att jag har en nörd kompis. Eller ah många såna, men Ida sitter alltså precis bakom mig och skriver på facebook. Tror det är lite långt att gå! ;) Somnade innan 8 igår haha, förbannat skönt. Så sov 12,13 timmar! Hallelujah, riktigt härligt. Så nu är jag utvilad för alla äventyr i piteå, dock ser inte mitt hår ut att hålla med. Ser iiinte fräsch ut.. Får snatta malins dusch och tvätta håret då jag kommer till henne! Men nu ska jag gå, puussss!


bild från somras,
på jag och min finfina!


jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så


i'm on top

Jag är så himla konstig. Nu lär jag få höra, kom du på det nu? Men iallafall. Dom senaste morgnarna har jag drömt att jag vaknar av larmet, snoozar ett antal gånger och sedan går jag upp och fikar, gör mig klar. När klockan är kring 20 över 8 och jag ska gå till skolan, väcker Moa mig och då är klockan kring 8. Det är så jävla stört :s Så jag tror ju att jag är vaken eftersom jag drömmer exakt det jag gör på morgnarna. Lite skrämmande, haha. Ska strax gå till matten, sedan blir det fika istället för MDK! SKÖNT. Har ingen aning om varför vi ska fika istället, men jag klagar inte. Idag skulle vi egentligen till laserdome och filma, men det blev ändrade planer så vi filmade i källaren istället. Det var asläskigt, på riktigt alltså. Källaren var lång och smal och dom släckte lampan hela tiden, sedan skrämde Navid mig så jag blev tjörmig. Självklart filmade dom det. Senare idag blir det OC-maraton hos Johan! :D Men nu måste jag skynda mig, vi börjar strax och jag måste till skåpen. Så jävla onödigt inlägg haha.
Men kan avsluta med att säga att jag mår så jääävla bra! Och vädret gör det bara bättre. Solen skiner och fåglarna brukar kvittra, så förbannat mysigt. Jag är omringad av otroligt fina människor varje dag och till helgen får jag träffa två till, Malin lundqvist och Jeanette persson. Jag är på toppen, och ingen kan sänka mig nu.


Jag och Josse. <3


"vi värderar livet så vi följer inte dom"

Fattar ingenting av sj;s hemsida. Är det bara jag eller är hemsidan helt knäpp i huvudet? Aja, sak samma! Har slutat för en stund sedan och ska snart bege mig till lägenheten. Ska käka lunch och städa undan lite snabbt innan jag får besök av Bulpan och Johan! Förra gången blev Johans hår rosa, idag blir det blått! Ska också skriva klart engelskan ikväll (!!!!!!!!!). Första gången som jag faktiskt gör något hemma! Första gången jag gör något skolarbete över huvud taget typ. Men det ska det bli ändring på, en gång för alla. Längtar som faan till i helgen! Ska äntligen få träffa världens finaste Malin Lundqvist! Jag dör typ om jag inte får pengarna på fredag, för då kan jag inte åka. Vi ska ha svinkul och sen blir det nog att dricka tror jag! :) Förhoppningsvis åker Jea osså dit.
Men nu kurrar min mage så det betyder att det är dags att fara hem å käka.

puss! (höll på att skriva piss. Det hade väl varit något? Istället för puss!)


bla?

Sitter i biblioteket på skolan, väntar på Idah! Åkte buss från Arjeplog kring 7 imorse, fyfan så trött jag var. La mig kring 1, hängde på gamla med Isabelle,Jesper,Albert och daniel. Det var kul, fast jag höll på att dö av värmeslag haha. Helgen spenderade jag med Jeanette och Isabelle, vi var mest på gamla. Vi var ett helg gäng som åkte pulka/tefat på lördagen och det var riktigt kul! Fast jävligt kallt. Hade tappat kontakten med Isa där ett tag, men nu har vi börjat umgås igen och det känns bra. Men nu ska jag gå till skåpen där Idah är, hon orkatte gå hit. haha, ha det bra! :)

it was only just a dream

Covern är fan bättre än orginalet.
Lyssna på båda för helvete,
Så otroligt förbannat bra! 




empire state of mind

Snattade moa's dator, så nu sitter jag här med världens matkoma. Ica-sallad <3 Det är typ det jag lever på nu för tiden. Billigt och FÖRBANNAT JÄVLA GOTT! Nom nom. Stack till stan efter skolan och handlade lite mat, bl.a min kära sallad. Har typ handlat upp alla mina pengar redan som skulle räcka hela februari :s Och månaden har precis börjat. Synd om mig. Nej, det är det faktiskt inte för prioterar man kläder osv före mat så får man fan skylla sig själv! :) Arjeplog eller skellefteå denna helg? Har varit i Arjeplog 2 helger i rad nu, men alltså det är så himla skönt där så när jag väl är hemma ångrar jag nästan lite att jag flyttade. Fast bara lite. Om jag inte hade flyttat hade jag aldrig träffat alla dom fina människorna jag gjort! Men mina stjärnor från arjeplog stannar kvar. Avslutar med en bild på jag och systra mi, från SRF. Tror jag skiter i det i år, trots att det kickar igång sommarlovet så sjukt bra.


now let's copy pokerface like whoa

Sitter på skolan med Josse, försöker komma på vad vårat radioprogram ska handla om. "Håll käft och lyssna" heter det iallafall, ni vet från En prinsessas dagbok? Vi lyssnar mest på musik och sitter vid fejjan hehu. Men, igår våldgästade jag Johan och kikade på Holes, så jävla bra film! :)
Men nu blire å jobba vidare. Försöka iallafall. Pallar ingen bild!

PÖSS

RSS 2.0