a smile is the prettiest thing you can wear.

Ni gör min dag.
Jag älskar er så mycket!



tell me how i'm supposed to breath with no air

Det är mitt liv, mitt val. Säg inte att ni har makten. Kalla mig inte idiot, säg inte åt mig att hålla käften när ni sedan lackar för att jag snäser åt er. Säg inte att allting är mitt fel. Kasta inte all skiten på mig.

Värd dag på skolan idag.. Hade mattestöd 20 över 9, efter det gick vi bara runt på skolan och kollade på de olika projektarbetena. Får sedan veta att vi inte har någon fler lektion. Så slutade egentligen kring 10, men har nästan precis kommit hem. Men det var kul, har tjoat runt med Adam och Becci! Haha vi är så störda. Men nu ska jag gå och göra mig klar för att bege mig till stan! PUSS

håll hårt i min hand när änglarna faller

Är det inte magen som krånglar är det sömnen. Däckade kring 1 inatt, vaknade sedan (vet inte vad klockan var. Visste inte var mobilen var när jag vaknade, sedan på morgonen märkte jag att den låg under sängen. Både batteriet och locket hade hoppat av. Vafan håller jag på med i sömnen?) som vanligt i panik. Eftersom jag inte hade mobilen kunde jag inte smsa eller något, så låg och stirrade i taket ett bra tag innan jag slog på OC. Somnade sedan efter ett tag, och då vaknade jag kring halv 9, hittade åt mobilen då, vågade ju inte leta efter den inatt. No fucking way. haha, känns som att jag bara klagar nu för tiden? Tjörmis. Nä, men är bara så jävla less helt enkelt. Men nog om det! Drar möjligtvis till stan en snabbis efter skolan, behöver hårfärg. Fast blir nog att jag tar det imorgon, för då har jag lite mer pengar och jag behöver litta nya kläder. Drygt att både engelskan och MPR:en var inställd idag, jag och Nathalie stressade för att hinna i tid. Sedan får vi veta att vi inte har lektion förns 20:40 idag. Dryyyyyygt. Men nu ska jag sluta pladdra på om onödiga saker. Saknar Jasmin, Tina, Jea och hela högen. Förhoppningsvis får jag träffa dom snart!♥


palla fucking jävla mardrömmar.

Jag ska aldrig mer sova, jag ska aldrig mer sova, jag ska aldrig mer sova. Elle, ska ju få några tabletter av John imorgon. Ser om dom funkar eller inte! Tog ju en powernap tidigare. Tog inte länge förns jag vaknade i panik å flänna, igen. Fyfan, denna mardröm var äckligare än vanligt. Nathalie å Rasmus bara garvade åt mig, bitches. Så inatt dygnar jag! All alone .. Alla sover ju bara. Vafan ska jag göra inatt? Får väl typ ta ett låååång bad, kika på OC och lite såna saker! Nämen nu när jag nämnde OC vart jag sugen på att se det, så ska slå på ett avsnitt nu. Puss!

Btw. jag blir aldrig nöjd, men det vet ju dom flesta. Saknar det blonda och näspiercingen. Blont, kort och näspiercing eller mörkt, långt och tungpiercing? Det sistnämnda klingar bäst. För er egen skull så hoppas jag att ni håller med mig.


what are words

Har stressat hela dagen känns det som. Däckade kring 6 igår natt, vaknade i ett ryck 5 i 8. Var snabba tag, och sedan bege sig till skolan! Slutade halv 11, och då drog jag och Nathalie till lägenheten för att börja tvätta. Sedan kring kvart i 1 gick jag åter igen till skolan för att ha nationella i engelska. Mumlade rätt mycket och pratade mest ner i marken, men jag klarade det! Efter det satt jag i mediahavet med John,Lovisa och Idah, vi pluggade mest till NK provet vi skulle ha halv 4, å det gick bra så jag tror jag klarade det osså! Är hur trött och hungrig som helst, har varit så stressad så har inte hunnit käka. Men nu är jag hemma och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Laddar ner musik för fulla muggar så jag har något nytt att lyssna på när det är dags för min powernap, som det är dags för snart! Ska iallafall upp för att se Big brother, efter det lär jag kaaanske gå och lägga mig. Beror på hur modig jag känner mig. HAHA nej fy vad lame det där lät. GOKATT

"du är ju diamant bland kol"

Då taggar vi dygning! .. Naaat. Men det är bara å gilla läget, tänker fan inte lägga mig för det blev typ fortsättning följer av min mardröm eftersom varken jag eller Nathalie dog, bara Malin. Och i slutet är jag jämt ensam kvar. Så törs inte gå å lägga mig h3h3h. Hur normalt är det förresten att ha mardrömmar på dagen? Det är en sak att ha det på natten, men nu ska dom störa min skönhetssömn på dagen osså?! Fan inte okej. Haha, jag är ju inte normal nånstans. Men det visste vi ju redan! Men då kan jag plugga, duscha och kika på OC inatt! Å lite sådant. Har ju NK prov imorgon, nationella i engelska. Osså ska jag tvätta! Ser om jag hinner busa med min bulpa. Hope so! Men nu ska jag slå på ett OC avsnitt innan jag hittar på något annat! Lär garantert somna kring 2 och sedan vakna i panik 2,3 nångång. Huvva nej, jag ska fan inte somna. Men ha det bra, puss ! Pallar ingen bild.


just so you know, this feeling's taking control of me

Morrn! Fyfan vad bra den här helgen har varit, otroligt härlig. Spenderades med en av dom bästa! Har garvat mig igenom hela helgen och humöret har varit på topp, eller vadå har. ÄR! Dessutom har vi svullat hela helgen, så blir hårdträning i veckan. Beger mig åter till Skell klockan 4. Men nu ska jag springa och fixa mig så det är klart, sen blir det film. puss !


jag älskar dig !


"hasch och barn"

Fy åt satan! Kom precis in från något som egentligen skulle vara en skotertur. Vi hann köra drygt 5 km så får vi soppatorsk. Ingen av oss hade mobilen med sig så vi fick helt enkelt gå i skoterkläa, världens tyngsta skor osv. i mjuk snö. Vart ju inte bara lite varmt, gjorde ju inte saken bättre att det var i skogen heller. Skrek/sjungde så högt jag kunde tills det kändes som om jag skulle svimma, då tvingade jag malin å ta över. Var så helvetes rädd att vi skulle möta en älg. Träffade på en ren, H U V V A . Men hellre det än älgar! Anyways, dagen har varit bra bortsett från det! Vi körde skoter tidigare idag osså, och det gick ju bättre haha. Men nu ska vi ta det lugnt, baka muffins och se film ! :) Sen måste jag ta en dusch osså, känner mig inte fräsch efter denna promenad haha. Kika på videon nedan om ni vill ha ett gott skratt! HAHA garvar lika mycket varje gång jag kollar på den.


"det är ORIMLIGT!!"

Befinner mig i laisvik hos min Malin! Haha, har garvat så tårarna har runnit och magen krampat! Fyfan hahah, jag dör. Riktigt bra början på helgen må jag säga! Imorgon drar vi ut på en skotertur, taggas! Så ska inte sova bort hela dagen. Dygna kanske? :) Äman har ju tatuerat sig nu, min syrra alltså, och fyfan vad snyggt det blev! Avis så uta satan. Men nu ska vi ut och busa ! PUSS, hoppas ni får en fin helg. Min kommer vara kung!

"I said a glass of juice, not gas the jews!"
Malin: Tänk om han mena de egentligen?
HAHAHA, det är ORIMLIGT !!




@biblan

Ändrade planer! Istället för att vara i skell över helgen, åker jag till Laisvik med min kära Malin! Kommer bli kung. Skoter, muffins and so on, blir finfint! Hoppas hon har kameran med så vi kan fota. Har precis lämnat henne på bussen, men vi ses ju igen på några timmar :) Har snart svenska prov, för en gångs skull har jag faktiskt pluggat! Visst jag snabbpluggade litta igår, men lite har nog fastnat så kanske fixar detta prov. Nej förresten, inte kanske. Jag ska fixa detta prov, annars blire ju ingen piercing! Så jag ska strax springa iväg och läsa igenom pappret en gång till, just in case. Rasmus slaggade hos Nathalie igår, han dygnade tydligen så han flög in å väckte oss halv 7 (!!!!!) Fy åt satan. Men nu ska jag läsa lite om d vi har prov i, puss!


ni gör livet värt att leva 


"har jag sköte? HAR JAG SKÖTE?!" HAHAHAHA


"it's not about the money"

Har MDK, blää. Slutar 5 över 3 och då beger jag mig till stan för att möta upp Malin! Kuung. Hon slaggar i lägenheten inatt, sen imorgon åker hon till arjeplog. Får se vad jag hittar på i helgen, förutom maratonet med Adam. Vi gör ju skräckfilm på MPR:en så idag hade Andrea sminkat sig as äckligt. Var tvungen sno bilden från facebook, hon är så sjukt duktig. Look at the picture, and be amazed. Eller rädd? Blev jag idag. Huvvaligen! Men nu ska jag jobba vidare, puss!


just stop for a minute, and smile!

Alltså för helvete. Jag vet inte hur jävla många gånger fitt Rasmus har gett mig hjärtattacker. DÖ! Lillskitn dänna. Antingen bankar'om på fönstret precis bakom en, eller rycker och bankar så uta satan på dörren. PALLA. Eh, nae.
Haha, annars har kvällen varit bra! Började med lite plugg, sen fick jag å Nathalie skjuts till stan med Rasmus å därefter begav vi oss till E4:an! Där bjöds det på fika, nom nom! Så spenderade kvällen dänna med Nathalie, John å Lovisa :) Och imorgon kommer malin! KUNG.

"Är pongo en stad?"
"Nej Adam, det är hunden i 101 dalmatiner"


sweet silver lining

Sitter och har MDK. Håller fortfarande på att göra menyn till cafèet men snart klart! Dock slutar vi tio i, så hinner inte klart idag. Men har faktiskt gjort ovanligt mycket denna lektion, jag blir nästan rädd för mig själv. Sen blir det matte och efter det ska jag gå och prata med någon snubbe om matte stödet. Efter det, hem och plugga! Svenska, matte och NK. Blä, men måste göras. Ska tvätta osså! Annars ser jag vad kvällen bjuder på! :) Imorgon kommer iallafall Malin, om hon inte ändrat sig dårå! Men det blir fint om hon hälsar på. Hon åker tyvärr till Arjeplog på fredagen, men nästa helg kommer hon till mig igen! Awesome. Denna helg ska spenderas med Adam & co, med bl.a Vänner maraton! Kuuuung. Haha, sol var ju här igår och då frågade hon vad jag skulle göra i helgen, därav jag sa att jag skulle ha vänner maraton med Adam. Då frågade hon vad jag menade och efter jag förklarat att vi skulle se tv-serien Vänner säger hon "men hur ska jag veta det, du kanske menade att du skulle vara med dina vänner och ha maraton?" Trööööög. Haha, men nu slutar vi, puss! Kastar, som vanligt, in en gammal goding eftersom jag inte har några nya.


breakeven

HALLELUJAH MOMENT ! Nu är jag så otroligt glad. Får behålla mitt studiebidrag! Nog för att dom kommer hålla ögonen på mig, men vafan nu jävlar! För sköter jag skolan, gör bort alla rest.uppgifter, å är aktiv på alla lektioner, då blire å ta hål i tungan i mitten av april! Så nu kör vi. Ska färga Nathalies hår nu, något onödigt inlägg men men! PUSS


Haha, älskar bilden!
Fyfan vad roligt vi hade den kvällen.



fuck this shit, i'm dying

Omg, jag har haft så otroligt ont i huvudet ända sen igår. Har typ en jätte elefant på huvudet. Fyfan, har ingen ork till att göra nånting alls. Men aja, slutar på en halv timma. Är bara att kämpa sig igenom detta, har klarat mig tills nu så överlever nog en halvtimma till. Sen ska jag hem och knarka alvedon, sen skalla kudden. Senare idag har jag EVK, d.v.s möte med rektorn,mentorn, mami osv om min höga frånvaro. Då får jag veta om studiebidraget ryker eller om jag får en sista chans. Hoppas på det sistnämnda! Men nu sprängs snart min hjärna, klarar inte av att sitta vid datorn längre. Så ska följa Adam till biblioteket! Kastar in en gammal gobild.


we just wanna make the world dance, forget about the price tag!

Sitter i bunkern med Josse å Nathalie, har engelska. Ska skriva en 7minuters lång (!!!!!) uppsats, eller vafan man nu ska kalla det. Sen ska vi läsa upp det för hela klassen. Fuck no. Sitter och nöter Price tag, Adams fel. Lyssna på låten, tro mig man blir fast efter första gången man hör den!


love it


dont burn your heart out, love

sitter i bunkern på skolan. Vi hade ingen idrott idag, så blev en liten sovmorgon :) Igår kväll fick vi besök av Conny och Rasmus som slaggade i lägenheten. Planen var att dygna, men jag vart så sjukt trött så jag somnade kring 12. Men hann få käk från max (pizzan hann stänga) och öl! :D Efter skolan går jag till stan för att hoppa på bussen till piteå, liftar därifrån med Malin och hennes mami till Arjeplog. Axlen kommer hoppa ur led, fyfan vad jag hatar å bära på väskor med öl i. Så jävla tungt haha :(
Lär inte blogga något över helgen, ska umgås med världens finaste och supa skallen av mig! Så ha en bra helg, för det ska då jag ha! :)

Bulpan!

Ha så otroligt kul i stockholm nu gumman,
så ses vi nästa vecka!
PUSSSSS, jag älskar dig min fina.
hare kung, och shoppa lite för mig med !
♥♥♥
♥♥


skolan

Sitter i biblioteket (som vanligt. Undras hur många inlägg som börjat med den meningen egentligen?) och försöker få tag på lite dricka till helgen. Det enda som behövs nu är pengar! Förhoppningsvis löser det sig. Igår fick jag finbesök! Var hemma under dagen och städade osv, sedan kring halv 9 begav jag mig till stan för att möta upp min Lisa! Kuuung. Hon hade med sig Linnea. Vi käkade på max, och där garvade jag så oerhört mycket, fick så jävla ont i magen. Bjöds på lite matkrig osså. Sedan begav vi oss till lägenheten, blev en massa tokerier då osså. Fyfan vad jag saknat henne, förhoppningsvis får jag träffa henne snart igen! Dom åkte tillbaka till piteå kring 7 imorse, tydligen hade hon kommit in å sagt till mig "vi drar nu" och då hade jag svarat "ja okej hejdå". Haha, jag sov ju :( Kommer inte ens ihåg att hon kom in. Anyways, imorgon beger jag mig till Arjeplog för att fira älsklings Pernilla! Awesooooome. Men ni får ha det så bra, nu ska jag dra. Puss !

it'll all get better in time.

You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know i'll take your hand
With you by my side i will fight and defend
Keep holding on cause you know we'll make it through
Whatevers meant to be will work out perfectly
just stay strong,cause you know i'm here for you.


your true colours are beautiful, like a rainbow

Tänkte skriva av mig litta, ang. dramat.

Jag är så otroligt jävla less nu alltså. De flesta vet vad det handlar om, tänker dock inte dra upp själva händelsen här. Men jag måste verkligen skriva av mig för jag håller på att lacka ur. Har skrivit typ 2 inlägg om hur förbannad jag är redan, haha. Detta gynnar inte någon. Jag är inte på någons sida, det står jag för. Men efter detta kommer allting bara gå utför och det kommer bli ett helvete. Både jag och Nathalie kommer få så otroligt mycket skit för detta trots att vi inte gjort något. Jag förstår personen i fråga till viss del. Du får vara hur arg du vill, det är väl klart. Samtidigt förstår jag också resten av dom inblandade. Och nu är man där mitt i smeten och vet inte vad man ska ta sig till eller hur man ska lösa det. EVK nästa vecka, ryker studiebidraget vet jag fan inte vad jag gör. Dom lär tvinga hem mig, men jag vägrar flytta hem, aldrig i livet att jag flyttar tillbaka. Jag skulle göra vad som helst för att slippa. Dock skulle jag ju ha min pärla Jea i min närhet och det är ju alltid bra. Men jag skulle inte stå ut med resten.
Men nu har jag skrivit av mig lite iallafall, puss på den som läste. Kastar in en ful bild så inlägget blir lite gladare.


Vi löser detta, precis som vi löst allt annat.
Tungt just nu, men det löser sig.
Jag älskar dig.


storstädning!

Städar med Nathalie, men har just nu en paus och pratar om dramat. Helvete alltså, detta kan gå rent åt helvete. FUUUUUUUUUCK. Hoppas innerligt att det löser sig och att det inte blir värre, men jag vet att det kommer bli värre och det kommer verkligen inte lösa sig.

Men vi släpper det nu. Mötte Adam på coop för lite rådgivning och jag fick choklad! Hallelujah. Sedan kom vi på att vi ska ha Vänner maraton, kuuuung. Och imorgon får jag träffa min gryyymt saknade vän Lisa! Hon och hennes kompis slaggar i lägenheten osså, så beger dom sig till Piteå på torsdag morgon :) Men nu ska vi typ gå en sväng till handlarn, puss! Kastar in en gammal, charmig bild. Haha, love it!


fuck this shit

Är så irriterad. Nu säger dom att jag har 28% i frånvaro och det är bara sjukt för jag vet att det är bullshit. Polisen ringde tidigare osså och det djldprmr. Drama, drama drama. FUCK!
Men jag ska bege mig hemåt nu, plugga ikapp lite osv. Innan jag lackar ur mera och skriver värsta cp inlägget. Värt inlägg, eller hur? NAAAT. Ville bara klaga lite. Får se om det dyker upp ett gladare inlägg senare!


i dont care who you are but i love you, just need someone to hold

Fyfaaaaaan vad jag är trött. Känner mig bakis, som vanligt. Men jag är stolt, pallrade mig upp i tid för en gångs skull! Det är inte ofta det händer, men nu är det dags att skärpa sig. Igen. Har ingen lärare på svenskan, ska dock göra klart "Dantes Helvetestriangel" eller vafan det nu hette. Sen har jag en lektion till och efter det slutar jag! Älskar tisdagar. Efter skolan ska jag hem och duscha, städa litta, fixa tvättid och lite sådant sen lägger jag mig! Ska sova hela dagen och hela kvällen! :) Längtar till helgen som en toka, vi ska fira älsklings pernilla så på fredag hoppar jag på bussen till arjeplog. Kommer bli kuuuung. Det påminner mig att jag måste ju förfan fixa en present åt tösen! Åt Malin osså, eftersom hon inte fått någon än h3h3. Måste fixa öl osså, kommer måsta råna en bank. D.v.s mami. Nä men nu ska jag sluta tjollra, puss!


i love you, hunbun


tänkte göra ett tjosanhejsan sånt här innan städningen.

Lovar du att vara ärlig?- Ant?
Du heter- My Josefine Hedman.
Smeknamn- Mysan, bulpis, mysis typ hahah.
Låt som när du är ledsen sörjer till- Det varierar! Permanent med David Cook kanske.
Beroende av- mina underbara vänner, och kexchoklad ftw.
Vad tror folk om dig- Haha vet väl inte jag! Men har fått höra av endel att dom ser mig som en glad, sprallig tjej och det är så kul att höra! :)
Stämmer det? Självklart!

Vad får du oftast komplimanger för-
Hm, typ mina ögon me thiiinks
Vad säger du för att imponera på någon- Tjena kexet, står du här och smular ? HAHA
Hur imponera man på dig- Jadu, det var en bra fråga. Det gör man ganska lätt faktiskt!
Brukar du skratta för dig själv- Brukar? Gör det fan varje dag haha.
Vad står det i ditt senaste inkomna sms- "så du menar att du inte kan kma?<3"
Var bor du- Skellefteå!
Trivs du där- Som fisken i vattnet!

Äger du några converse- Yesbox. Dock inte äkta.
Sprit, cider, vin eller öl- Öl kommer först iallafall!
Brukar du bli för full- Haha, det händer väl.
Är du allergisk mot något- Japp, hund katt & björk.
Hur svara du i mobilen- Det beror på vem det är som ringer! :)
Antal timmar sömn inatt- Hm ..  7 kanske ?
Brukar du komma i tid- Hahah, om jag anstränger mig riktigt mycket kan jag faktiskt komma i tid ibland.

När mår du bra- När jag lyssnar på bra musik och umgås med mina finisar!
Hur känner du dig nu- Seg och trött, känns som att jag är bakis.
Vanligaste färg på dina kläder- Hm.. Mörka är dom iaf!
Vad tycker du om fötter- Haha vafan är det för fråga?
Vad saknar du- Vem* MY BABIES!
Hade du en bra kväll igår- Jadå! :)
Favorit dryck på morgonen- Apelsinjuice, helst färskpressad!

Rakar du bena- japp!
När brukar du oftast gå och lägga dig- Det varierar extremt.
Är du blyg- Det varierar också, beror på vem man umgås med.
Sysslar du med någon idrott- nopp!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet- Mjae, lite kanske!
Har du spytt offentligt- haha, ja. Men bara på fyllan.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag- kissa mitt namn i snön! Och gå med baggy braller, kepa och spela cool.

Är du nöjd med ditt liv- ja!
Är du bortskämd- nej
Vad gör du imorgon- Bra fråga! Skola i guess..
Vilken kändis tycker du är en bra förebild- Lil wayne hihi .. Dock är han nog ingen bra förebild, men vi ska ju gifta oss så lite credit måste han ju få.
Vad längtar du till- Helgen!
Har du bra vänner och äkta vänskap- mina vänner är guld värda, så ja.
Vad använder du för schampoo -
Ett som är svin bra och luktar sjukt gott, kommer dock inte på vad d heter nu.

Hur gammal är du-
16 .. värsta bäbisen ju.
Tycker du om någon just nu- hihi, njae!
Gröna eller röda äpplen- röda!
gillar du golf- Okej motfråga, varför skulle jag? ;s
Vilken tid gick du upp idag- kvart över 8 typ
Har du sovit i egen säng inatt- ja :D
Har du strumpor på dig nu- vafan är detta för frågor, ja jag har strumpor på mig.

Är det okej att gråta- men det är väl klart.
när grät du senast- hum, sist jag spydde av maten, förra veckan kanske?
Vad skulle du göra om du vann en miljon- RESA + SHOPPING
Bär du glasögon eller linser- nopp!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder- hahah verkligen inte
Har du piercing- Japp! Läppen, senare blir det i tungan och därefter navlen! Har i öronen osså.
Vill du gifta dig- Mjae. Kanske någon gång.

Vill du ha barn- Maybe baby!
Solar du ofta- på sommaren, vågar inte sola solarium. Skulle typ dö.
Är du bra på att laga mat- jag är fan kung
Är du flygrädd- Nej, har dock aldrig flugit så vet väl kanske inte.
Hur vig är du- h3h3h3h3
Är du musikalisk- Alltid ! ;)
Vad dricker du helst när du är törtsig- vatten. Eller cola!

Vilken är din favorit glass- B&J in my heart
Tror du på ett liv efter döden- vet inte riktigt
tycker du om sushi- verkligen inte, fy åt satan
Vad äter du helst när du se film- popcorn forfan
Har du tandläkarskräck- Nej, hatar dock när dom ska ta kort och man får ha dom där jobbiga jävla sakerna i käften.
Är du morgon eller kvällsmänniska- kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du- dunno

Har du någon gång gråtit dig till sömn- Ja
Biter du på naglarna- när dom går av biter jag av dom
Hur ofta tränar/motionernar du- Inte alls ofta, håller dock på att bättra mig.
Senaste låt du hörde- me and my drum med swingfly!

tell them what i hoped would be impossible

Är nu i biblan, väntar på att NK:n ska börja. 10 över, sen blire d i 2 timmar. Tagga. Naaaat. Efter skolan sticker jag förbi coop en snabbis och handlar litta!
Har så sjukt mycket tankar som rusar igenom huvudet just nu att jag vet inte vad jag ska göra av dom. Vill bara stänga av hjärnan och skrika, försöker överrösta rösterna med musik istället. Men ikväll blir det supernatural med Rasmus, lär ant bli lite snack om helgen. Men jag ska inte sitta här och skriva värsta depp inlägget, utan nu höjer jag musiken och går och möter Nathalie ! :)


amazing


hehehehehe

Sitter och väntar på att Nathalie ska bada klart så jag får gå in och fixa mig, samtidigt lyssnar jag på malins cputbrott eller vad man nu ska kalla det.. Hon har garvat konstant i säkert en kvart nu!
Kan berätta lite om gårdagen under tiden. Kvällen började bra med härligt umgänge, öööööl och bra musik :) Dock gick det utför väldigt snabbt, vart väldigt mycket tårar, skrik och blev lite slaggis osså. Helvete, kommer inte ihåg sist jag var så sjukt jävla arg. Idiot.
Dock löste sig allt på natten/morgonen och Conny å Rasmus slaggade i lägenheten. Idag har vi mest tagit det lugnt i lägenheten, dock hände en sak tidigare ikväll som man gärna skippat. Tänker dock inte berätta om det hänna, men det var inte kul iaf. Nu ska sminka mig innan malins ragg kommer, puss !

cherry pie!

Sitter hos Nathalie med henne, Malin och Amanda! :) Har köpt röda converse, hallelujah! Hoppar på bussen kvart i 4 och beger mig till skell! Underbart. Igår hade jag en fin dag/kväll med Tina, emil och Jonas. Vi raggade mest. Lovet har varit riktigt bra, hunnit träffa alla mina älsklingar och humöret har varit på topp! Mår så jäääävla bra! :) Fest hos grannen ikv, vi kanske våldgästar dom. Annars blire ferre på lördag! Dock vet jag inte vart vi hamnar eftersom vi har fått en jävla varning, tänker inte betala 1600. Kuuung att världens finaste Malin följer med till skell!
Men nu ska vi fortsätta prata på om gamla minnen, har ont i magen efter allt garv. Puss!


kör på en favorit i repris !


darling, i'd still catch a grenade for you

Befinner mig hos min fina Malin! Slaggar här inatt. Idag har vi inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Igår sov jag hos Jea och då spelade vi wii! Vi ska snart vandra upp till mig för att hämta lite grejer. Ska till jävla tandläkarn imorgon, 20 i 9 ?! Har förfan lov, så det var ju jävligt snällt av dom. Eller så inte. I helgen kör vi igen, i skellefteå. Beger mig dit på fredag, så jag vandrar nog runt på marknaden på dagen. Men nu ska malin ha datorn, kastar in lite bilder från helgen!


arjeplog!

Befinner mig hos min kära vän Jasmin! Tänkte skriva ett inlägg medans hon är i duschen.

Fredags - Fick ju som sagt finbesök, av Malin! Vi drack först i lägenheten, sen begav vi oss till erikslid där det blev mer dricka. Därefter fick vi taxi hem - vi slapp betala! - och grabbarna begav sig hemåt kring 6, en iaf.

Lördag - Mina andra finisar kom! Jea och Pernilla, plus Tina! Jag började dricka redan klockan 3 på dagen, sedan när jag och Malin gick till stan för att möta upp dom, så skulle jag ta ut pengar med Nathalies kort eftersom jag inte kunde betala med det. Men då käkade bankomaten upp kortet, och Nathalie blev väl inte så glad haha. Men därefter kom en massa randoms till lägenheten, och det var riktigt kul trots att det blev ganska dött rätt tidigt. Jag,Tina,Pernilla och Markus (?) satt mest i lägenheten och pratade om allt mellan himmel och jord, fick ont i magen av allt garv när Pernilla fick för sig att börja sjunga. La mig väl kring 7,8.

Söndag - När jag vaknade kändes det som att jag hade en jätte elefant på huvudet, vilket makes no sense eftersom jag var nykter när jag gick och la mig. Sedan blev det duschen, snabb packa och bege mig hemåt till Arjeplog! Dock saknar jag redan skell och funderar på att åka tillbaka på torsdag redan, men jag ska umgås så mycket som möjligt med mina älsklingar sen ser jag hur jag gör!

Och nu sitter jag här, har sovit hos Jasmin inatt. Hon har facerapeat mig rejält och skrivit till en massa på chatten.

Men nu ska vi ut, puss!

i'm so happy i could die

Träffade skolläkarn igår, hon sa att det var nog magkatarr. Så ny medicin är inskaffad, och den funkar faktiskt! Dock får jag bara ta en per dygn, så blir bara en måltid som jag kommer må bra efter. Eller må bra var ju å ta i, har ju fortfarande ont i magen efter. Men jag slipper bosätta mig inne i badrummet för att spy och kramperna är färre. Skulle egentligen ha 10 mg men köpte visst 20 mg, men en dubbelt så stark dos var kanske det som behövdes. SÅ JÄVLA SKÖNT! Är typ överlycklig. Nu ska jag ta det lungt med maten, äta liiite men ofta. Så går det nog över snart! Och idag kommer världens finaste Malin!! Så jag skippar Night Flight ikväll, och umgås med min Malin ist. Imorgon kommer resten, bl.a Jea och Pernilla! Fyfan så jävla glad jag är. Vi ska fira Malin som fyllt 17, och det firas självklart med alkohol och bra musik! Umgänget får vi ju inte glömma heller. Fyfan vilken bra helg det kommer bli. Sedan beger vi oss till Arjeplog på söndag! Har ju läkartid den 7:e men jag tror faktiskt att jag kan ställa in den, har ju fått medicin och det som behövs nu är tålamod. Det ska typ gå över under dessa två veckor som kommer, har det inte gjort det behövs nog läkartid. Men inte nu! :D Nä men nu ska jag pallra mig vidare. Puss!

stop thinkin' and have some fun

Hade en riktigt bra tisdag igår med mycket skratt! Jag och Idah pallrade oss till skolan till halv 4 så jag kunde skriva provet, därefter mötte vi upp Johan bergström. Sedan blev det matlagning i lägenheten, och jag skrattade så jag fick ont i magen. Därefter gick vi till Johan S för att snatta lite baknings ingredienser, och han följde sedan med tillbaka till lägenheten. Då blev det ännu mera skratt! Humöret var på topp och det var riktigt fint. Idag ska jag åka till Idah och umgås med henne! Det taggas. Min finfina Idah, mår så otroligt bra i hennes sällskap och jag skrattar så oerhört mycket varje gång jag är med henne. Hon är så fin, min bulpa. Har mpr på cirkus en kvart, vi ska göra en skräckfilm! Fyfan så kul :)) Dock kommer jag inte hålla mig för garv. Men nu ska vi pallra oss till dorran, puss!


we weren't born to follow!

Åh vad jag älskar tisdagar. Slutar halv 12 och tisdagar betyder bus med min fina Idah, och idag inget undantag! Städar för fullt i lägenheten, dunkar bra musik i högtalarna och skuttar runt i bh och mjukisbrallor. Det är så skönt, alla håller nog med. Sjunga för fulla muggar och dansa lite lagomt vackert haha, då är det fan kul att städa! Har städat en timma nu så tog mig en välbehövlig paus. Lägenheten börjar ju faktiskt bli fin! Ska möta Idah på en timma drygt, man tycker ju att hon borde lärt sig vart jag bor nu, men icket. Blir nog en snabbis förbi coop efter det beger vi oss till lägenheten. Då ska vi träna till typ 3, för halv 4 måste jag vara på skolan. Ska skriva ett engelska prov jag missat, måste klämma in lite pluggtid till det osså. Får inte faila på detta prov alltså. Sen möter vi upp lillJohan (Johan Bergström?) och sedan blir det bus i lägenheten för hela slanten. Är osså vrååålhungrig.. Men jag ska sluta lyda magen, och börjar lyda huvudet (hjärnan?). Har fått i mig en halv macka idag, är fan stolt. Klockan är bara 1! Framsteg :D

Sen får vi inte glömma att världens finaste Malin Lundqvist fyller år idag! Grattis för tredje gången hihi. Eftersom vi är i olika städer så jag kan inte krama om dig och fira dig idag, så hoppas jag att dina piteå vänner ger dig en dag du aldrig glömmer. Men i helgen ska vi festa röven av oss! Cant wait

Men nu kallar disken, puss! Avslutar med en bild på mig och födelsedagsbarnet.


jag älskar dig så oerhört mycket


RSS 2.0