Sammanfattning av 2010

Får väl göra en sammanfattning jag med. Dock är jag stressad, så ursäkta att det är så kladdigt och tjosan hejsan.

Januari
Spenderade nyår med samma älskvärda brudar som jag kommer fira med i år. Håret var mörkt, men det tog inte lång tid innan jag blonderade det. En speciellt rolig grej jag kommer ihåg var då jag,jea och isa var på öbergabacken och åkte tefat (eller pulka? Nåt var det iaf.) och Jea slog till Isa så hon började blö näsblod. Eller var det tvärtom? Kul var det iaf!


.

Februari
Månaden bestod till större delen av bråk, med en av mina bästa vänner. Är så otroligt glad att vi la det bakom oss för henne kan jag inte leva utan, min fina Malin. Vi hyrde ut huset så bodde hos farmor fram tills mars. Det roligaste med februari var då Jea sov hos mig. "Gonatt" - säger väl inte er så mycket, men det säger oss jävligt mycket och det är ett av de bättre minnena jag har. Haha fyfan så kul vi hade då.

Hittade inga bilder från Februari tyvärr.

Mars
Jag åkte till stockholm med mina två systrar och såg Mika. En obeskrivlig resa, och det var verkligen svinkul. Vi stannade där i en vecka (?), bodde hos några vänner till min papi. När jag kom hem var jag mycket med Isabelle och Nathalie. Vi dansade runt och tjoade på torget, Nathalie dokumenterade hela händelsen. Haha, måste verkligen hitta år kameran. Vi är inte bara lite charmiga! Försökte plugga ikapp, men jag la av efter några minuter. En av mina bästa vänner mådde inte direkt bra så jag försökte också muntra upp henne större delen av månaden.



April
Vafan gjorde jag i april? Vet att jag skaffade en ny mobil, vettefan vad som hände med den före. Antingen pajade jag den bara eller så tappade jag bort den. I dont rememberrrrr. Face down spelades mycket och ofta. Kanske var det i April som jag festade med Pernilla, vi lärde känna nytt folk och hamnade på Beta, därefter åkte vi till gamla. Höll till mycket där. Gamla är ett elevhem, för er som inte bor i arjeplog.



Maj
Åkte till skellefteå och var där med mina systrar. Tror jag piercade näsan då. Fortsatte blondera håret som en toka. Pluggade röven av mig, speciellt i matte. Gjorde om nationella eftersom jag failade, och det var mycket stress och väldigt,väldigt mycket plugg under månaden för att jag skulle klara g i alla ämnen. Jag och Jea bestämde oss för att åka till skåne i juni. Firade också rebecka, blev väldigt mycket tjafs och folk blev alldeles för fulla.



Juni 
Den bästa månaden tror jag faktiskt. Skolavslutningen, som jag samtidigt blev ledsen och glad över. Det var riktigt skönt att gå ut skolan och inte behöva gå IV, men samtidigt så var det sorgligt. Kom på då att jag skulle skiljas från min fina klass och flytta från mitt trygga Arjeplog. Jag åkte till skåne med Jea, det är nog fan det bästa jag har gjort. Var i skåne i cirkus två veckor med henne och jag fick jävligt fina minnen som jag aldrig kommer glömma. Vi skulle åka till hennes bror i bjuv men vi tog fel tåg och hamnade i ramlösa. Men vi hade tur, det gick ett tåg tillbaka direkt vi klivit av det andra. "Ska vi gå till hoppborgen?" "Hur feta är ni?!" "ta kort på min rumpa" osv. Jag är otroligt glad över att vi gjorde den resan och förhoppningsvis gör vi snart en till som kommer bli minst lika bra.



Juli
Jag tog upp kontakten med en av mina bästa vänner från när jag var mindre, Nathalie Edholm. Dagarna fylldes med tokerier, en väldans massa garv och bra humör. Åkte till Umeå med Jonathan och mina b-rudar. Silveryran, spångarna med mina älsklingar förgyllde mina dagar. Jobbade på dagiset precis som förra året. Håret blev mörkt och jag umgicks mycket med Tina,Jasmin samt Jea & co.





Augusti
Åkte till Piteå för att fira bästa vännen Jea! Riktigt fint. Flyttade till Skellefteå med Nathalie, den 13'e tror jag det var. Första natten hade vi bara en madrass och ett täcke tror jag, så det var trångt och gjorde ont haha. Men månaden var riktigt bra, vi låg på altanen och solade väldigt mycket, var på stan, köpte saker till lägenheten. Eftersom vi inte kände så många var vi mest bara med varandra, förutom några Nathalie känt sen tidigare. Började MP1, och var turlig nog att få världens finaste klass. 



September
Fyllde 16, 3 dagar efter blev det lite trubbel med polisen hehu. Dock är allt utrett nu, och fick åtalsunderlåtelse vilket betyder att vi inte får något straff. Nathalie fyllde år och Isabelle kort därefter. Blev partyparty i Arjeplog, dock slutade kvällen väl inte direkt på topp haha. 



Oktober
Gubben i lådan och Just the way you are gick på repeat, hade besök av några fina kissekatter. Klassfesten, otroligt lyckad kväll förutom kylen och den jäveln som snodde mat. haha. Var säkert nördarna från kaplan. Ja, det var en klassfest från början men tog inte så länge förns det kom annat folk osså! Åt allergitabletter som en galning, tog blodprover osv. Tillslut fick jag veta att det var katt,björk samt hund jag är allergisk mot. Drygt med tanke på att vi har 3 katter.



November
Tog hål i läppen + 6 stycken i öronen. Allt gratis! Så det gillar vi. Skapade denna blogg, hälsade på min älsklings Pernilla och fick vara med då hon tog hål i tungan! Avis. Håret blev ljust igen. Kommer inte ihåg så mycket mer hehe.



December
Varit förkyld i princip hela december. Busade mycket med Idah! En kväll hade jag helst sluppit då vi var själva hemma och äcklot kom. Stressade som fan för att göra klart det mesta på skolan inför lovet, åkte hem och skippade de 3 sista dagarna. Spenderade julafton med mina fina släktingar, och ikväll blir det ferre med mina b-rudar, GOTT NYTT ÅR!



Kort och gott; Har fått så otroligt många nya fina vänner. Idah,Josse,Adam,Johan,Ida är bara några av dom härligt personer jag lärt känna i år. Samtidigt har jag kvar mina andra favoriter. Jea,Tina,Pernilla,Nathalie,Jasmin osv. Jag älskar er, och jag tycker synd om dom andra som inte har er. Jag funderar ibland över om jag verkligen förtjänar er. Ni är dom finaste jag vet.


Dag 12 – Platser jag besökt

"å jävlar det blir många" - Nathalie. Som ni märker så hoppar jag mellan dagarna, orkar inte ta dom i ordning.
Men hm. Platser kan man ju räkna som olika. Länder, städer osv. Vi tar länder, väljer jag städer tar listan aldrig slut. Nä okej, överdrift.
Anyways, dom länderna jag besökt är: Finland,Norge,Danmark,Österrike,Tyskland,Italien och Frankrike. Tror det är alla.. Dom 5 sista besökte jag under min familjs roadtrip. Otroligt många fina minnen, skulle lätt göra om det! Gjorde allt möjligt tjosan i länderna, men det bästa var nog Frankrike där vi bodde på ett svenskt hotell med släkten. Blev lite chockad när jag och Amanda skulle gå upp på taket (hur mysigt som helst, var som en altan :) och vi hörde grannarna sjunga svenska låtar, visste ju inte att det var ett svenskt hotell då.



Dag 02 – En sak ni inte vet om mig

Vafan ska man skriva. Jag borstar tänderna 2 gånger innan jag går och lägger mig, iallafall när jag sover hemma och skell. Hehe, borstar tänderna i duschen osså men det gör väl dom flesta? Var väl inte så intressant, kan ta något annat. "När ingen ser dig dansar du ganska vilt" - hehe. Oj, vilket kladdigt inlägg. Men fan vad svårt det är! Ni får nöja er med det, och en bildbomb på mig och Nathalie. Detta har vi gjort idag, hehe. Ser ni, ser ni! Mitt hår är inte orange/missfärgat längre! Eller, inte lika mycket iaf..  :)










it's now or never

Är hos Nathaliiiieeee! Vi har kikat på Step up 3, lite förutsägbar men bra ändå! Ska strax bege mig hemåt, i kylan! Undrar om det fortfarande är -30 ute? Hm. Då lär jag väl dö. Har också färgat mitt hår! Utväxten borta, dock blev det väl inte så himla bra så ska färga om det one of these days. Nä men tänkte visa er en lite ful video, bara för att jag är lika störd som henne. HAHA. "asså du är fan det" - sa Nathalie så fort jag skrivit det. Wow, jag skulle vara lite sarkastisk så det skulle verka som att jag var mycket coolare än så. Så förstör hon det. Hon kan inte ens vara tyst och låtsas. Bitch.


i see your true colors and thats why i love you

Kom hem för en liten stund sedan, har sovit hos min finis Jeanette inatt igen! :) Lika kul varje gång jag är med henne. Asgarvade åt allt och inget mitt i natten. Men nu sitter jag här med min lillkusin, fast han spelar tv-spel, Crash. Han är så söt, när bossen dog sa han hejdå och vinkade mot tv'n. Ska nog snart ner till Angelica där hon och Tina håller hus, kan slå vad om att dom spelar Obscure - det läskiga spelet. :) Om jag hinner ska jag förbi konsum och köpa hårfärg, annars får jag göra det imorgon! Min utväxt är inte nådig, håret är ju inte bara lite missfärgat dessutom. Men nu ska jag gå! Datorn vägrar samarbeta, som vanligt, så blir ingen bild.


skaka rompah!

Hade en fin julafton med mina kära släktingar! Plus moas jocke dårå. Hoppas ni hade det bra också
Nu sitter jag hos min Pernilla, med hon och Jea. Fast dom röker just nu så jag sitter kvar vid hennes dator. Jag och Jea ska strax åka till henne, väntar bara på skjutsen. Kvällen har bjudit på mycket tokerier och garv, spana bara in bilden lite längre ner, riktigt snygga brudar. Blev ingen alkohol för mig ikväll, sparar det till nyår! Sen blir det ju fest igen den 8:de med mina kära Mp1;or + 2'an och 3'an. Blir säkert roligt! Men nu ska jag gå och busa lite med mina fina töser, puss!


jag älskar dig så mycket, bästa vän ♥

 

 


"vart fan är katten?!"

Tänkte bara skriva lite snabbt om dagen/gårdagen innan jag skriver om det första på listan. Jag har kommit hem från en skotertur! Skoter är fan det bästa med vintern. Ja, det och snowboardåkning förstås. Annars har jag inte gjort nåt alls typ idag, spelat tv-spel med Tina. Igår sov jag hos min jea, vi gick inte och la oss förns 6 på morgonen. Rolig,händelserik (fast samtidigt inte) kväll! Har saknat henne obeskrivligt mycket.

Anyways, då kör vi då.

Dag 01
– Om mig

Jag heter My josefin hedman och kommer från Arjeplog, men går nu mediaprogrammet på Anderstorp i Skellefteå, där jag har världens finaste klass så jag är oerhört nöjd över mitt val att flytta hemifrån. Det bästa jag vet är att åka/köra skoter, åka snowboard, vara med mina vänner + musik. Sen gillar jag självklart andra saker också, men dessa saker ligger mig närmast om hjärtat. Jag lyssnar nästan jämt på musik, de få gångerna jag inte gör det är då jag inte hunnit ladda mp3'n innan skolan eller liknande. Något jag är extremt rädd för, är älgar. Det vet nästan alla, och det är inte så svårt att lista ut. Har varit rädd för dom så länge jag kan minnas! Var dock på en älgfarm när jag var 11,12(?)och har bildbevis då jag klappade en älg. Min familj såg det som terapi, men vintern därpå var jag lika rädd som vanligt, om inte mer. Grejen är ju att dom är så sjuuukt stora, är ju rädd att dom ska trampa på en. Haha nä, inte direkt. Är inte rädd för dom för att jag tror dom ska trampa på mig .. Vet inte riktigt vad mer det finns att berätta? Fyller år 10 september -94. Jag sover mycket, för mycket enligt de flesta. Men är man trött så är man, inte så mycket att göra åt. Och tro mig, ni vill inte ha o göra med mig då jag är trött och vill sova, ni ska heller inte väcka mig på morgonen för det kan hända att jag slår till er. Jag har gett min mami väldigt många blåmärken då hon tappert försökt få upp mig ur sängen i tid till skolan. Nu kommer jag inte på något mer! HADE

hold me closer, tiny dancer

Morning! Sitter och nöter Hold me closer, tiny dancer - vilket man fattar efter man läst rubriken hehe.. Nämen, var hos Pernilla igår, kom hem kring 4! Dock somnade jag hos henne kring 2 så hon blev lite tjörmig eftersom hon inte kunde gå och lägga sig förns 4 hehe.. Men hade hon velat gå och lägga sig, hade det bara varit att väcka mig. Visst blir jag tjörmig, men det gäller att ha balls! ;) Idag ska jag tvätta,tvätta och återigen tvätta. Ska också baka pepparkakor! Men det lär nog bli, som varje år, mer pepparkaksdeg i magen än på plåten. Senare åker jag till min Jea! Kan nästan slå vad om att hennes brorsa kommer säga något i stil med "Ska vi inte fara till hoppborgen?" bara för att jag skämde ut mig lite i somras, men han borde ju släppt det nu haha .. Men nu ska jag he igång tvättmaskinen innan jag hoppar in i duschen!



Tänkte börja med listan, lär väl bli lite intressantare inlägg isf.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Min första kärlek
Dag 09 – Min bästa vän
Dag 10 – Ett ögonblick
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Platser jag besökt
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom & jag som liten
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


"Mini-My, när du har ont i magen är det som när vi andra har ont i knäna"

Igår var jag med Tina, vi gjorde inte så himla mycket men kul hade vi. Vi blev aströtta kring 7 så vi bestämde oss för att ta en powernap, men det slutade med att jag sov där hela natten. Så åkte hem kring 11 idag, och sen har jag busat lite med Pernilla. Men nu sitter jag i Nathalies soffa, ska strax bege mig till Pernilla igen. Ska dock fixa håret lite innan eftersom det ser ut som ett kråkbo. Är fan övertaggad till nyår!


har inga nya bilder, så vi kör på en old one!


pass out

Jag tror ingen förstår glädjen jag känner över att älgarna äntligen är borta! Dock vet jag ju att det kommer komma andra älgar, men jag ska njuta av detta så länge det varar för jag kommer inte ihåg en enda vinter då jag ens klarat av att gå utanför dörren utan att få panik, så det är riktigt jävla skönt! En annan skön grej är att i Arjeplog slipper man vara hungrig konstant, finns jämt något att käka! Gilla att jag lät som värsta fettot där haha.. Iallafall så har jag spenderat kvällen med Tina och Angelica, vi körde singstar (jag vann EN gång.) och det läskiga spelet. Men det var inte så läskigt idag, kan nog bero på att vi fuskade ganska rejält. Och det var kul för dom skrek ju och hade sig, speciellt Tina. Hon var fan galen. Efter det stack jag till Pernilla för att umgås lite med hon och Jea! Kom hem därifrån kring halv 3. Men nu ska jag försöka skalla kudden!


en bild som väcker otroligt fina minnen.


rubrik?

Gårdagen var riktigt rolig, spenderade den med Tina och Angelica. Vi spelade ett svinläskigt tv-spel, obscure hette det tror jag. Blev dock en tidig kväll, var hemma innan ett! Vaknade därför kring 11 och då började jag kika på New adventures of old Christine, har kollat på det fram tills nu. Men nu väntar jag på min Tina som ska komma hit så ska vi baka kladdkaka, om vi får låna ugnen för mami bakar för fulla muggar! :) Blir nog att spela crash, coola som vi är, sen vet jag inte vad vi hittar på! Men vi har lika roligt varje gång vi umgås, så det blir nog minst lika kul idag. Ikväll hoppas jag få träffa min Jea som ÄNTLIGEN har kommit hem till Arjeplog! Min fina, som jag saknat henne. Men nu kom Tina, hade!


vi lägger benen på ryggen

Nu har precis nördpojkarna gått. Tänkte dra ut, men då börjar det banka på dörren och började fundera på vem det var. Öppnade och där står Jesper,Kim,Erik,Linkan och Holma. Så kommer dom in och startar en film, bitches. Nu ska jag skalla kudden, imorgon blir det storstädning innan mami och papi kommer sedan blir det att handla julklappar! Efter det drar jag hem! :) Datorn är knäpp och vill inte samarbeta, så kan inte he ut någon bild.


cash in my hand, and skrilla in my wallet!

Jobbade 2 timmars övertid idag, fy. Men klar med allt nu, riktigt jävla skönt. Så imorgon åker jag till Arjeplog under dagen. Nu ska jag pallra mig till stan för lite bus med folket dänna!

Lite bilder från studion idag!

 


hold me closer, and dont let go

Har precis gjort klart dagens träning, fick Nathalie att träna med mig också! Riktigt skönt att jag börjat träna igen! :) Så nu har jag precis klivit ur duschen, och nu funderar jag på om jag ska äta något. Well, jag och Josse käkade på Sem Sem idag eftersom det var blodpudding till lunch och dom har tagit bort sockret till filet (!!!!!!!!!!!) så det går ju inte att käka heller. Finns det alls någon som käkar fil utan socker? Smakar ju skitäckligt. Skulle göra bort allt på MPR:en idag men eftersom den jävla sladden till kameran glappade som fan, så kunde jag inte fota i studion. När jag sedan skulle skriva ett matte prov gick brandlarmet, och jag fick inte stanna och göra klart det eftersom "man vet ju aldrig om det brinner på riktigt", kan inte göra det imorgon heller för då är hon borta så var minsann bara att lämna in det innan jag var klar. Var lite tjörmig över det, men det gick snabbt över då jag och Josse stack till lägenheten för att kika på film! Blev Battle Royal och Karate Kid. Sen stack vi till stan för att kika på teatern som Adam var med i! Plus Moa & co. Var riktigt bra faktiskt, och före teatern var det en streetdance uppvisning så blev ännu mer taggad till då vi börjar! Blir en stressig dag imorgon. Skriva engelskaprov, göra klart allt på medieproduktionen men vi ska se den andra gruppens filmer så lär stanna kvar efter skoltid och göra det, drygt men what to do? Efter det blir det stan en snabbis sen hem och städa. Kanske ferre på kvällen! :) LÖRDAG ÅKER JAG HEM :D Ska busa med min älskade Tina och sen får jag träffa mig GRYMT saknade vän, Jea! KUNG.
Långt inlägg. Den som läste hela har på tok för mycket fritid.


gobild'n!


the streets will lighten up our way

Idag är det den 15:e. Så kring halv 11 sticker jag och Nathalie in till stan för en snabb vistelse i polishuset. Suger att det var den tiden, för vi har mpr nu till klockan 12 och jag ligger efter rejält men jag kan ju inte göra något åt att dom satt den tiden så det är bara att pallra sig dit. Får helt enkelt lägga på ett kol imorgon och fredag, fast arbetet skulle egentligen vara klart idag. Men det sket sig ju. Iallafall, hade en asrolig kväll igår med Idah! Skönt att jag börjat umgås med henne, kan inte vara på dåligt humör i hennes sällskap. Idag efter skolan blir det nog stan en snabbis. Måste verkligen hitta kläder till nyår + julafton och julklappar. Känner mig lite stressad eftersom allt ska vara klart till lördag och har inte inhandlat en enda sak. Imorgon blir det bus med Josse som sagt, det kommer bli svinkul. Men nu måste jag jobba vidare innan jag beger mig till stan!

puss


Min Ida och Nathalie - Min andra halva enligt Johan.


BUSIBUS

Befinner mig i skelleftehamn hos min fina Idah! Har varit här sen halv 6 och åker härifrån 22.50 därefter blir det cykel till a-torp från stan. Huvva! Vi har kikat på Streetdance 3D, så jävulskt bra film! Och bestämt oss för att verkligen komma igång med träningen, så nu har vi gjort ett träningsschema som vi ska börja med NU. Kommer bli svettig och sen ska jag åka buss en halvtimma till stan? Woho.. Fast ingen kommer ju vilja sitta brevid mig då så det är ju ett plus! :) Men nu ska vi köra igång, ska minsann få henne att kika på DH och Cougar Town med mig lite senare! Haha, kommer få en massa garv när vi tränar. Vi ska minsann sjunga samtidigt, kom hon på nu! Men nu ska vi komma i form, hejdå!


puss!

everything's gonna be ok, the streets will lighten up our way and we dance on


N-Dubz - We dance on

Låten jag nöter sen jag och Nathalie såg Streetdance 3D, som var en riktigt bra film för övrigt. Är taggad till tusen till efter jullovet (låter väl kanske lite tokigt att man är taggad till EFTER jullovet, men självklart är jag taggad till lovet osså) för då börjar jag, Adam och Nathalie streetdance! Kuuuung. Och nu kröp mosen ner i soffan brevid mig, hon ligger på axlen. Jag tror hon saknar kurtan. Imorgon blir det förhoppningsvis bus med min Idah, och onsdag eller torsdag ska jag busa med Josse! Vi ska se Karate kid. Två av mina favoritbrudar ♥ På lördag åker jag till Arjeplog med min mami och papi, och då börjar mitt jullov medans andra går till 22:a hehe.. Nu ska jag äta middag. D.v.s choklad! Förresten så saknar jag min Jeanette Persson oerhört mycket. Men jag får äntligen träffa henne i helgen, kommer nog kväva henne med mina kramar.




i'm gonna stand up like a soldier

Jag måste verkligen börja ta 2bussen istället för 4bussen. Missar ju halva Gossip Girl varje gång. Blä. Anways, ganska seg helg men väldigt rolig. Fredagen var väl lite sisådär men fick träffa mina älsklingar åter igen så det livade upp stämningen rejält. Har också träffat Jepsen och älsklings Lisa, som jag inte träffat på månader :)
Tror att det som hände i torsdags skrämde upp Moa litta. När jag och Nathalie kom hem till lägenheten idag satt hon inne i sitt rum med 4 knivar och en hammare. Lillan då, dock hade ju hon låst. Det hade ju inte jag och Idah i torsdags så ingen hade ändå kunnat ta sig in. Men nu ska jag nog gå och göra lite makaroner. Eller hämta chokladen och äta den bara? ilandsproblem.

Jag kan inte kolla på den här bilden utan att garva.
Tåren vid Idah's ena öga, och hur röd jag är under ögonen.
hahahah <3


det värsta jag varit med om

Händelserik kväll eller vad ? Kvällen spenderades med min älskade Idah! Började med asbra humör, skratt och tokerier som sedan gick över till tårar, panik och vi båda två inlåsta på toan med varsin kniv i handen - för att sedan sluta med skratt och bus med henne, Adam och Johan! Och Nathalie dårå. Ett stort tack till Johan, Adam och min syster Moa för att dom kom till lägenheten så fort och stannade kvar så vi slapp vara rädda och ensamma. Kommer inte sova gott inatt känner jag redan nu, och när jag väl går och lägger mig så ska jag fan ha en kniv under kudden. Iallafall inom räckhåll. Just in case.


puss hjärtat, och tack för ikväll!


stjärnorna finns här


Snodde bilden av min Pernilla. Jag älskar dig så otroligt mycket, min stjärna.

Planerna för helgen ändrades snabbt! Blir ferre på lördagen, förhoppningsvis! Men nu ska jag tydligen följa med Nathalie till Johan för att se film med dom och Rasmus. Får se om jag pallar :) Annars blir det One tree hill för hela slanten!

Sluta leta efter toppen för du står på den


Kapten Röd - Trasig


Kapten Röd - Stjärnorna finns här

Låtarna ovan har jag fastnat totalt för. Riktiga budskap i låtarna och jag fick precis veta att Kapten Röd ska till Peace & Love i sommar. Så blev sugen på att fara dit, har också hört att det är en grym festival. Men men, time will tell. Iallafall så blev det ingen skola för min del idag! Har himla ont i huvudet just nu. Dags att sussa kanske? Men först blir det lunch! :) Senare blir det att städa, fixa tvättid. Imorgon ska jag busa med min Idah och det kommer äga. Sen taggar jag helgen osså, för då blir det bus med Tina älsklingen, kika på lussecupen och träffa min saknade Lisa, så det blir att pallra sig till Arjeplog igen! Men nu kurrar min mage (eller burra som Adam säger, haha) så nu blire mat!

we'll be lucky if we make it out alive


Du kan sluta leta, det finns inga fel
Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten
Man hittar mera fel och börjar sjunka som kvicksand
Så när dom säger vi ska titta
och härma våra förebilder svarar jag dom vilka
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar

Du är inte trasig, behöver inte fixas


your hands are mine to hold



All american rejects - Move along
Jag beordrar er att lyssna på låten. Ni kommer fastna för den direkt.


En viss Idah Nylèn vet sannerligen hur man får någon på bra humör. Puss på bruden min, hon är för bra för att vara sann. Nu blev detta inlägg väldigt.. kladdigt? Men jag var tvungen att skryta lite om min grymma musiksmak och min fina vän. Nu ska jag gå och göra mig lite middag!

lys som den stjärna du är

Ligger i soffan och kikar på Americas next top model! Ska strax gå och försöka sussa och klockan är inte ens nio (!!!). Jag är stolt. Fast då gäller det ju att somna också, och inte ligga och dra sig till klockan 2. Men jag håller tummarna. Eller, tummen eftersom tummarna betyder otur. Har också pratat med min kära vän Idah och vi har bestämt att vi ska busa snart, förhoppningsvis blir det i veckan! En av de sötaste tjejerna jag känner och hon kommer nog bli en av mina närmsta vänner här, jag trivs så otroligt bra i hennes sällskap ♥ Så en stor puss till henne! I helgen blir det nog Arjeplog (igen) för att kika på Lussecupen! Är ju tradition förfan, kan ju inte bryta den nu bara för att jag flyttat till skellefteå. Ska också träffa min fina och saknade Lisa! Så det gillas starkt. Men nu ska jag borsta tänderna, sen skalla kudden!

 

 



 


"aldrig mer"

Efter en minnesvärd (dock hade jag gärna raderat lördagkvällen) helg i Arjeplog åker jag tillbaka till Skellefteå. Har hunnit träffa mina fina älskade pinglor! I fredags tog jag och Pernilla det ganska lugnt, bestämde oss för att dricka på lördagen vilket vi gjorde. Men att dricka så mycket så fort på tom mage resultrerade i att jag låg och spydde som en jävla galning ganska fort, efter det var jag "okontaktbar i fem timmar" woho, party like a rockstar or what? haha nä men vafan, måste vara den första nån gång. Får ta igen allt jag missade i lördags den 17'e! Och sen nyår förstås. Jag har ärligt talat inte skämts så mycket i hela mitt liv som jag gör över lördagskvällen. Har rejäla minnesluckor och så får jag höra av Pernilla allt sjukt jag gjort hahahahaha så jävla dum i huvet man kan vara. herregud haha. Dock kommer inte Pernilla ihåg allt heller eftersom hon var ju inte direkt nykter heller. Men, hon ska få skicka bilderna från igår till mig senare så lägger jag väl ut dom. Men nu ska jag gå och klä på mig - torka håret - sticka till bussen!



då, nu & föralltid stumpis
jag älskar dig ♥


"jag trodde att det var en gigantisk skalballe"

Lite skrämmande att jag och Nathalie tänker precis likadant, just därför brukar det bli så att vi säger samma saker precis samtidigt också. WE'RE ONE AND THE SAME ♥ Imorgon åker jag till mitt kära Arjeplog och får träffa mina älskade och GRYMT saknade vänner! Bl.a min fina Pernilla ♥ Dock vet jag inte om jag orkar gå till skolan imorgon, imorse trodde jag ärligt talat att jag skulle dö och förkylningen går verkligen i en jävla bergochdalbana. Ena stunden kan jag prata normalt och hostar bara lite, andra så hostar jag som en jävla galning och låter som en gammal gubbe. Vet ju inte hur jag mår imorgon, mår jag det minsta bättre så far jag till skolan! Vill faktiskt dit, vilket är lite tokigt men min fina klass gör varje skoldag rolig men är det lika förjävligt som det brukar så stannar jag hemma och degar tills det är dags att sticka till bussen. Nu ska jag kika på Kenza & Tyra show sen lite one tree hill!

alltså, haha gilla att mitt ena öga ser större ut än det andra.
btw, ser ni ringarna under ögonen?
och ni säger att jag sover för mycket. yeah, right!


dutty love

Ledig idag! Så jag planerade att sova hela dagen, men det gick ju inte som planerat. Vaknade halv 11 av att jag typ höll på att kväva mig själv och fick sedan ett antal hostattacker som gjorde att jag kände mig både bakis och full på samma gång. Illa. Jag som var så glad igår för att jag typ var frisk, men nae det sket sig ju. Har sagt åt Nathalie att hon ska peta lite på mig när hon kommer hem för att se så att jag inte har dödde. Känns seriöst som att jag ska hosta upp lungorna varje gång jag hostar. iallafall, så kom Nathalie hem en snabbis för ett tag sen och hon hade med sig kladdkaka! Så det åt vi och det blev min frukost, nom nom. Igår var jag med Adam och Nathalie på stan ett tag innan jag drog till Jesper och spöade han i Mariokart. Vi kan ju låtsas som att det var jag som spöade han iallafall, men det hade jag gjort om han inte skjutit en massa på mig, den lillskiten. Här är några bilder från igår, snodda av Adam! :)


Gästblogg by Jokeeer


Tjeena! Josse hära. My tyckte att jag skulle skriva ett litet gulligt inlägg. Så tänkte det att fine, något gulligt kan jag nog hitta på! ;)

Nejmen. My är inte så tuff som hon tror. Hon är en liten Nallebjörn egentligen. Dock kommer hon inte visa det så mycket. Hon älskar att sova, lite för mycket dock, soverheeela dagarna tösen här. ^^ BJÖRNEN SOVER!♥
Hihi hon är riktigt söt den lilla knasen!

Snart kommer väl hon och Adam döda mig. My är så rastlös att det inte går dit en till. Hon vill ut och busa;)

CHECKA MIN BLOGG BTW!

http://www.jokeeer.blogg.se



Klicka på bilden för att komma till min blogg ♥

RSS 2.0