PÖSS

Stannade hemma från skolan idag eftersom jag var så grymt förkyld. "Du låter som en man" - citerat av min snälla vän Adam. Behövde dock fara till apoteket, så jag drog till stan med Nathalie och Adam kring 6 och där mötte vi en massa trevligt folk, så vi stannade kvar till typ halv 9, 9 nångång. Fyfan vad jag har skrattat. Nu mår jag dock lika dåligt som jag gjorde imorse och förkylningen verkar inte bli bättre, så var ju kanske inte så smart att vara på stan och frysa i 3 timmar. Men det var faktiskt värt det! Är ju varken DH eller Cougar Town ikväll så jag kollar på Win a date with Tad Hamilton istället. Men nu ska jag ge Nathalie datorn och göra mig lite kvällsfika.

Adam och Nathalie ♥


as we go on, we remember
all the times we had together
and as our lifes change, from whatever
we will still be friends forever


Lyssnar på Friends forever med Vitamin C och jag saknar mina brudar! :(  Men på några veckor är det lov och då får jag träffa varenda en och krama om dem och pussa på dem. Dock har jag ju redan min Nathalie här jag älskar er

waka waka eh eh

Har precis sett en film på 6'an, Otis hette den. Världens sämsta filmslut, och hela filmen var helt sjuk. Johan fick stå ut med mina raseri utbrott. "du borde inte få se film". haha.. Men nu ska jag gå och se The House Bunny hos den mesen!

 

saknar min jasmin


"ska jag komma med en rulle?"

Nathalie väckte mig halv 4 och sa att jag var tvungen gå upp och följa henne till coop för att köpa toa papper eftersom hon var tvungen att uträtta hennes behov, vilket jag inte orkade. Så då ringde jag Adam och frågade om han hade toapapper som vi kunde få, hahah men det hade han inte. Så då ringde jag Johan istället och han hade toapapper, vilket Nathalie självklart visste. HAHA. Ni vill allt veta vad hon gjorde igår, hahahahah jag dör. "Ska jag komma med en rulle?", vilket han gjorde så ett stort tack till honom, speciellt från Nathalie. :))  
Nu ska jag skratta av mig lite, sen fortsätta sova? - duscha sen dra till Johan!


"My, hjälp mig ta av mig byxorna"

Har precis kommit hem från en svinrolig eftermiddag/kväll. Har spenderat hela dagen med Josse, Nathalie och Johan. Kvällen bjöd på väldigt mycket skratt kan jag ju säga, lägger nog ut filmerna på Josse och Johans dampanfall senare. Vi har haft dansfilmer maraton, började kring 4 och sista filmen slutade kring kvart i 2. Vi låg som små korvar i sängen allihopa, hade blivit en riktigt söt bild haha. Middag på buffys blev det, nom nom! Senare kom Adam också. Johan var snäll och pillade i mitt hår så då somnade jag ett tag. Har så otroligt fina vänner! ♥

Imorgon ska jag sova hela dagen! Nä, det ska jag inte. Imorgon blir det att städa, sen kanske våldgästa johan? På kvällen blir det nog att dra till Emmy där hon har ferre! :) Och nu ska Nathalie få datorn innan hon blir tjörmig. Avslutar med en bild på min fina, toksöta Josse!


Är du vaken lars?



Sitter och har MPR, slutar 5 i 2 och då drar vi nog till Johan för att börja vårat maraton! :)

busibus

Idag orkade jag inte gå på första lektionen. Förbannade allergier alltså. Förhoppningsvis ska jag till sjukan igen på lovet för att få veta vafan det är jag är allergisk mot. Men, ska snart gå och fixa mig så jag kan gå till skolan lagomt till nästa lektion! Efter skolan blir det film med Josse,Johan och Nathalie! Venne om Idah skulle vara med. Men det blir kul, vi ska se en massa dansfilmer! You got served, Stomp the yard, Center stage - Turn it up osv .. Så tar vi en paus och drar och käkar middag någirst. Förhoppningsvis blir d pizza, nom nom! Efter det fortsätter vårat maraton. Men nu ska jag kolla klart på Jim's värld, sen sticker jag till skolan. 

puss

hahah mina klasskompisar är så jävla söta! ♥

några riktigt charmiga filmer från klassfesten och skolan! Kolla förfan!


firework

Fyfan vilken snöstorm ute alltså! Kände mig som en snögubbe. Men men, Jag, Alex och Idah bestämde oss för att dra till stan efter sista lektionen, fick låna Adams busskort ! :) Kraschade dock med cyklen innan och bröt benet. Fast egentligen så bröt jag inte benet, men det kändes som det. Anyways, tycker synd om er som inte var med på Dallas med dom två töserna. Skrattade så tårarna rann och fick ont i magen! Så det gillas, bigtime. Men nu ska jag dricka varm oboy och gosa ner mig framför tv;n!

puss

dont give up, never give up

Jahapp, delgivning den 15:de december. Det blir väl .. intressant. Men det är sånt man får ta när man gör riktigt onödiga grejer. Får en dom då. Hahahaha det där låter så jävla allvarligt att när man vet vad det faktiskt handlar om är det lite smått roligt. Fast ne, det är inte kul. Eller lite. Nu svammlar jag. Blir väl böter antagligen. Hoppas då inte på samhällstjänst iallafall. Men, vet inte vad det blir förns den 15:de. Iallafall så känns det som att jag har en jätte elefant på huvudet så nu ska jag nog ta en powernap, men ska kolla klart på Vänner först.
avslutar med en bild på mig och några av mina fina klasskamrater ;*


raise your glass





jag blir både ledsen och glad när jag kollar på dessa bilder. Jag blir glad för att det var då jag åkte till stockholm med systrarna mina och såg mika, och under hela tiden jag var där var jag glad och skrattade konstant. Men jag blir ledsen för att jag saknar det så otroligt mycket och för att då hade jag så mycket längre hår än vad jag har nu. Men det var väl lika bra med tanke på hur nött det var. Har dock sagt åt moa att nästa gång jag är påväg att ska klippa håret så får hon slå till mig, vilket jag tror hon gör med glädje.
Men nu ska vi städa!

puss

i never meant to be so cold

Hittade åt ett av mina gamla favoritband! Crossfade ♥ Kommer ihåg då jag och Isabelle gick och lyssnade på Colors och sjungde ut texten så otroligt vackert. Vi var väl dom enda som tyckte det. Men det spelar ju ingen roll. :)



Där har ni den! Shit, jag lägger ju typ ut låtar hela tiden, hehe.. Men det är det mitt liv går ut på! Musik. och mina fina vänner såklart ♥

i know you're feeling like you're lost, you feel you've drifted way too far
did you know these colors that you're shining out are surely not the best

why live life from dream to dream

Jag och josse stack till hennes jobb på lunchen och käkade pizza! Gratis pizza är fan bäst. Påvägen dit höll vi på att cykla in i några gamla tanter. Stackarna. Haha, men kul hade vi iallafall!  Och nu har jag matkoma. Ja josse, inte paltkoma utan MATkoma. Skelleftebor är så knasiga. Det heter ju bara paltkoma om man käkat palt.. Iallafall, på fredag kör vi igen MP1! Taggad till tusen! Så jag passar på att slänga in en gobild från förra klassfesten. :)


Emmy & Jazz                                                                   Navid, Jazz & Emmy.

minnen


Om ni vill ha ett gott skratt så kollar ni på 0;27. Fyfan vad det där såg dumt ut, hehe..



Och här faller hon igen! Klantarsel. På 0;30. Charmigt värre.




Detta var alltså vad vi sysslade med på musik lektionerna i 9;an! Lite skumt att jag fick vg. Haha, jag älskar hur Jeanette och Isabelle bara släpper ner Nathalie i bordet. Jag var den enda som hedde ner henne snällt. Har en film på då jag åker på Isabelle's axlar men den pallar jag inte he ut för då måste jag först he in den på datan. :)



moulin rouge



Ewan Mcgregor & Nicole Kidman - Come What May



Ewan Mcgregor - Your Song


Fick plötsligt världens sug efter en av världens bästa filmer, Moulin Rouge. Har ni inte sett den än, så är det på tiden att ni gör det. Har tappat räkningen för hur många gånger jag sett den, men jag börjar gråta lika mycket varje gång. Musiken i denna film är grym också, lyssna bara på låtarna ovan så förstår ni vad jag menar.

the greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return.

jag älskar dig

we're anything but ordinary.

se så ledsen hon är över att jag ska åka! Men kommer ju tillbaka om 2 veckor! :D ÖL SMAKAR KLADDKAKA. hihihi, nä nu måste vi skynda oss till bussen!

 

puss


asså shiiiiiiit

Är hos min fina Pernilla! Har haft riktigt kul trots att vi inte gjort så himlans mycket. Hon har fixat till bloggen min, så en stor puss till henne för det! Hon har också skrivit inlägget att hon önskar att hon var smart, jag förstår henne. :)
Men imorgon åker jag tillbaka till skellhell ;p. Åker dock hit igen om cirkus 2 veckor och piercar tungan om planerna går som planerat! :D

Hade tänkt lägga ut en bild på mig och sötnosen, men eftersom datorn vägrar samarbeta så blir det inte så.
Haha, ska gå och flyga på na nu!

 

puss

 

 


:(

Jag önskar att jag vore smart!

Tina Minna Axelsson ♥





Då du och Jasmin sjungde denna låt + i miss you och skickade via telefon när jag flyttat var obeskrivligt. Ni fick mig till tårar. Jag älskar dig, min underbara älskade vän och tro inte att jag glömt dig för det har jag verkligen inte, det kommer jag aldrig någonsin göra. Jag har så sjukt många underbara minnen med dig och det är minnen för livet. DU är en vän för livet, och jag ska göra allt jag kan för att vi inte ska tappa kontakten. Jag älskar dig, kommer alltid att göra det oavsett vad som händer. Lizzie mcquire - skåpen, kladdkaka, moppen, våra tokiga planer och våra tokerier i allmänhet - listan kan göras lång. Men kort sagt, jag älskar dig, jag finns här för dig och jag kommer snart hem och då ska jag krama dig så hårt jag bara kan. ♥♥♥♥♥

I miss you, I miss your smile
And I still shed a tear every once in a while
and even though it's different now, you're still here somehow
my heart won't let you go, and I need you to know
I miss you


(du skulle bara våga klaga på bilden)

find freedom in the music


5 låtar som jag nöter sönder just nu, riktigt jävla bra är dom



Liz lee - The Funeral


Katy perry - Firework


Justin gaston - She makes me happy


B.o.B ft. Rivers Cuomo - Magic


B.o.B ft Bruno Mars - Nothin' on u

dagens

Humör: Glad.
Plus: Mina fina vänner, helt klart.
Minus: hm.. vet faktiskt inte!
Klädr: mjukis!
Låt: Firework - Katy Perry
Hur är ditt liv: förjävla bra just nu faktiskt
Vill ha: pengar pengar pengar
Planer: Tvätta, städa, stan ?
Dagens måste: tvätta och städa!
Händelse: hm, brandlarmet gick idag men jag hörde det inte ens för adams skrik överröstade brandvarnaren.
Saknad: B-RUDARNA!
Ser fram emot: HELGEN ♥

brooklyn




PUSS !


third temptation of paris

Sitter på datakunskapen med min fina Josse! :) lackar ur för det går inte att lyssna på musik på youtube, men överallt annars går det? dö.  Efter skolan blir det hem en snabbis, sen ska jag till stan med Nathalie och Josse! Då jävlar ska jag köpa choklad, har ett sånt jävla sug. Nu ska jag sjunga och tjoa runt lite, hare! PÖSS


wonderwall



NOSTALGISK BILDBOMB















Dessa bilder har jag nog lagt upp överallt och ni kanske börjar lessna på dom nu. Men jag lessnar aldrig, för varje bild har så sjukt fina minnen i bakrunden. så ni får helt enkelt stå ut! :)

Nu ska jag försöka skalla kudden. gonatt!

HÖHÖ

Har kommit hem från skolan för ett tag sen. Haha, eller rättare sagt för 2 timmar sedan. Skulle egentligen dansat med fordonare just nu, men var långt och kallt dit, så jag orkade inte. Dansa 3 timmar? nej tack. Så nu spelar jag Robot unicorn attack på fb, haha som vanligt. Börjar bli lite smått hungrig så jag ska gå och rota i kylen strax och hoppas på att jag finner något gott! Men moa har lovat att göra en gomidda' idag, förhoppningsvis quorn, så ska bara ta ett litet mellanmål! :)

avslutar med en bild på mina finisar!


puss på mina älsklingar


jag saknar min älskade vän Jeanette person otroligt mycket just nu.
if i could have just one wish, i'd have you by my side.
i miss you, i need you.
nothing's changed, no one can ever take your place,
it gets harder every day.
you're the one that i hold on to.

jag älskar dig och du är en av mina absolut bästa vänner.
och så kommer det förbli, no matter what.
Men får inte träffa dig förns jullovet.. men då ska vi busa som aldrig förr.


Däremot får jag träffa en annan av mina favoriter. Pernilla johansson,
jag är redan taggad till tusen! jag älskar dig fina du och snart ses vi.



Malin Lundqvist, tro inte att jag glömt dig.
Tänker på dig och dina tokerier varje dag, jag saknar dig.
förhoppningsvis får jag träffa dig snart också


storstädning på g!

 

lika snygga som vanligt!

Städar lägenheten för fullt, det var verkligen på tiden. fast nu tar jag en välbehövlig paus, och spelar robot unicorn attack på fejjan! Har blitt helt beroende av det spelet nu. Men fattar inte hur folk klarar 170 000 på det spelet?! klarar knappt 40 tusen haha.. Planerna för kvällen är att tvätta, och nörda framför tv;n!
Nu ska jag fortsätta spela lite innan jag drar igång med städningen igen.

puss!


she makes me happy


Couldn't expect you to realize that when i look in her eyes
it's like falling in love for the millionth time
and the way that she laughs,
and the way that she smiles
and says; baby kiss me one more time
so now i wonder, when did being happy become like committing a crime ?

En av de finaste låtarna som finns.

all i need is you



we weren't born to follow

Mja, har ju som aldrig varit min grej att blogga. Tredje gången gillt?

Helgen har varit seg men mysig!
Fredagen spenderades med mina fina mesar. Nathalie och Adam :)
Kvällen bjöd på mycket tokerier och mycket skratt, humöret var på topp.
I lördags var vi på stan med en massa folk.
Skrattade mest åt fyllot (markus?) som skulle ställa sig mitt i vägen för att pissa, haha.

Nä nu ska jag flyga på Nathalie. Hon ska minsann få äran att följa mig till coop!
Taggar förresten redan nästa helg. Bio med gullungarna och förhoppningsvis klassfest! <3

i love you, hunbun


RSS 2.0